Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σοκάρει για την περιπέτεια της υγείας της «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

  05/11/2021 12:09
Σοκάρει για την περιπέτεια της υγείας της «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Σοκάρει για την περιπέτεια της υγείας της «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

  05/11/2021 12:09

Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δέκα μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Κάποια στιγμή μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται πολύ αλλά σήμερα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της. 

 «Εγώ γενικά δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά, δε μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι, ο πόνος ερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά. Είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρτάραγα. Δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει το χέρι μου να έχει σπασμούς» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.  

«Ο γιατρός μου με έσωσε… Είμαι πολύ καλά σήμερα, θα συνεχίσουμε βέβαια σπίτι, δεν έχει τελειώσει. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο, δεν έχω ξαναρρωστήσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι επειδή ανοίγω το νέο μου κατάστημα τώρα, πιέστηκα πάρα πολύ, αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες. Είχε διακοπεί ο κύκλος μου έξι μήνες κάτι που αντιμετώπισα  με τη γυναικολόγο μου. Προφανώς είχαν πέσει οι άμυνές μου και με βρήκε το μικρόβιο αυτό» είπε σε άλλο σημείο ενώ για τον σύντροφό της είπε ότι δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας