«Η Μαρινέλλα είχε την πρόθεση να μπω στην αφίσα. Η Βίσση όμως κλώτσησε»

 

 

 

Η Κωνσταντίνα μίλησε για την συνεργασία με την Άννα Βίσση, για την πρόταση από το #J2US, αλλά και την κακοποιητική σχέση που βίωσε! «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, πρέπει να ωριμάσει μέσα σου, να ξεπεράσεις τον φόβο και την ντροπή»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H Κωνσταντίνα δηλώνει ότι ακόμα και μετά από 40 χρόνια στο τραγούδι υπάρχει ακόμα άγχος, να γίνουν όλα σωστά και να περάσει ο κόσμος καλά. Στη συνέντευξή της στη Φωτεινή Πετρογιάννη και το «Πρω1νό» αναφέρθηκε στην πορεία της και αν τη σεβάστηκαν οι συνάδελφοί της και αν κάποιος έχει προσπαθήσει να την αδικήσει.

«Καμιά φορά όταν είναι πολλά ονόματα μαζί, μπορεί κάποιος να «κλωτσάει». Αυτό είχε γίνει κάποτε με Μαρινέλλα, Μοσχολιού και Βίσση. Η Μαρινέλλα είχε την πρόθεση να μπω στην αφίσα, κάναμε τη φωτογράφηση, αλλά δεν θα πω ποιος «κλώτσησε». Εγώ δεν είχα ούτε καν δισκογραφία τότε», παραδεχόμενη αργότερα ότι ήταν η Άννα Βίσση. 

«Αυτό που λέω στην κόρη μου είναι ότι αν έχεις κάποια προβλήματα, θα προσπαθείς να τα βλέπεις με ήρεμο τρόπο, γιατί όλοι οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή είναι τόσο φορτισμένοι ψυχολογικά μετά την καραντίνα που δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σου επιτεθεί», είπε η Κωνσταντίνα ότι συμβουλεύει την κόρη της.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η ίδια έχει υπάρξει σε κακοποιητική σχέση. «Ναι έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση. Είναι κάτι όμως που θα το γράψω στη βιογραφία μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα, με ωρίμασαν, με έκαναν πιο σκληρό άνθρωπο και έναν άνθρωπο που δεν ανέχομαι να με πειράξει κάποιος. Αν ζεις κάτι και έχεις επαναστατήσει, δεν το ζεις δεύτερη φορά. Ήμουν 16 χρονών όταν επαναστάτησα. Σε όσους λένε «γιατί δεν το είπε τότε», λέω ότι δεν είναι εύκολο, πρέπει να ωριμάσει μέσα σου, να ξεπεράσεις τον φόβο και την ντροπή».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»