Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Αλβέρτος ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της Charlene στο Μονακό

  28/10/2021 10:50
Ο Αλβέρτος ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της Charlene στο Μονακό

Ο Αλβέρτος ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της Charlene στο Μονακό

  28/10/2021 10:50

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αποκάλυψε πώς εξελίσσεται η υγεία της συζύγου του, Πριγκίπισσας Charlene, και πότε θα επιστρέψει στην οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όλο ακούμε ότι η Πριγκίπισσα Charlene επιστρέφει στο Μονακό και όλο δεν τη βλέπουμε! Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να επιστρέψει στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Charlene επιστρέφει… «σε καλή φόρμα»

Η πριγκίπισσα Charlene θα επιστρέψει «πολύ σύντομα» στο Μονακό, αποκάλυψε στο PEOPLE ο σύζυγός της. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος είπε πως περιμένει οι γιατροί στη Νότιο Αφρική να δώσουν το ελεύθερο στη Charlene και να της επιτρέψουν να γυρίσει τις επόμενες εβδομάδες.

«Είναι σε καλή φόρμα και πολύ καλύτερα πνευματικά», αποκάλυψε στο PEOPLE ο Πρίγκιπας του Μονακό για τη Charlene. Και τόνισε: «Θα είναι εδώ (στο Μονακό) πριν από τις 19 Νοεμβρίου, που είναι Εθνική Ημέρα. Πολύ πριν».

4046498549968250 image

Τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και η παραμονή στη Νότια Αφρική

Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει στη Νότια Αφρική από τον περασμένο Μάιο, μετά από μια σοβαρή μόλυνση (σε αυτιά, μύτη και λαιμό), που την οδήγησε πολλές φορές στο κρεβάτι του χειρουργείου και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει αεροπορικώς.

«Προφανώς και της λείπουν τα παιδιά», λέει στο PEOPLE ο Πρίγκιπας Αλβέρτος. «Και σε εκείνα λείπουν. Σε όλους μας λείπει (η Charlene)».

Το πιο πρόσφατο χειρουργείο της Πριγκίπισσας Charlene πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου και περιγράφηκε από το Παλάτι ως το «τελευταίο χειρουργείο». Σύμφωνα με τον σύζυγό της, «η τετράωρη επέμβαση έγινε στον ρινικό κόλπο και πήγε καλά».

4046500302023720 Charlene271021 GettyImages-1069606156

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας