Συντετριμμένη η σύζυγός του Alec Baldwin «Η καρδιά μου είναι με τη Halyna»

 

 

 

 

Η τελευταία φωτογραφία της Halyna Hutchins πριν σκοτωθεί. Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό γεγονός πως ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη.  

Από εκείνη την ημέρα η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, είναι συγκλονισμένη και πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, έπειτα από το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα ταινίας.

Η 37χρονη σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα έξι παιδιών, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς γράφοντας: «Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα. Τον άνδρα της. Τον γιο της. Την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου».

 

Ο ηλεκτρολόγος της ταινίας που κρατούσε την ετοιμοθάνατη στην αγκαλιά του μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία των γυρισμάτων της στο παρεκκλήσι όπου πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Άλεκ Μπάντλγουιν - Ο Σερζ Σβετνόι έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος της κινηματογραφικής ταινίας «Rust» μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς λίγο πριν η 42χρονη διευθυντήρια φωτογραφίας σκοτωθεί από την σφαίρα που έφυγε από το όπλο του ηθοποιού Άλεκ Μπάντλγουιν.

Ο Σερζ Σβετνόι στεκόταν δίπλα στην άτυχη γυναίκα όταν  δέχθηκε την σφαίρα που την σκότωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας μέσα στην εκκλησία. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ίδια ημέρα του συμβάντος και δείχνει την Χάτσινς (σε κόκκινο κύκλο) να κρατά μια κάμερα ενώ ο Άλεκ Μπάλντγουιν στέκεται περιτριγυρισμένος από μέλη του πληρώματος στο αμυδρά φωτισμένο, σκηνικό της εκκλησίας. 

 Το έμπειρο μέλος του πληρώματος περιγράφει τη φρικτή στιγμή που κράτησε την Χαλίνα στην αγκαλιά του καθώς η 42χρονη αιμορραγούσε στα χέρια του λίγο πριν υποκύψει στα τραύματά της. 

Πυροβολήθηκε στο στήθος και σκόνταψε πίσω πριν καταρρεύσει λέγοντας: «Δεν νιώθω τα πόδια μου»,  ενώ ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα τραυματίστηκε.

Δημοσιεύοντας μια συγκινητική ανάρτηση ως φόρο τιμής στην διευθύντρια φωτογραφίας και φίλη του, ο Σβεντόι έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό», κατηγορώντας τους υπεύθυνους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, προσλαμβάνοντας μια άπειρη οπλουργό. 

 

«Ναι, στάθηκα ώμος με ώμο με τη Χαλίνα κατά τη διάρκεια αυτού του μοιραίου πυροβολισμού που της έκοψε το νήμα της ζωής και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου ενώ πέθαινε. Το αίμα της ήταν στα χέρια μου. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτό που πέρασα εγώ, αυτό που πέρασαν ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς, ο γιος της, αλλά και ο ηθοποιός Άλεκ Μπάντλγουιν, στον οποίο δόθηκε ένα το όπλο στα γυρίσματα. Πρέπει να ζει με τη σκέψη ότι αφαίρεσε τη ζωή του ανθρώπου εξαιτίας αντιεπαγγελματιών». 

Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η 24χρονη που ήταν υπεύθυνη για το γέμισμα των όπλων και έδωσε στον Άλεκ Μπάλγουιν το vintage πιστόλι Colt, ήταν μικρή και άπειρη για αυτή τη δουλειά.

 «Το άτομο που έπρεπε να έχει ελέγξει αυτό το όπλο πριν το φέρει στο σετ δεν το έκανε. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!», έγραψε σε ανάρτησή του.

Το έμπειρο μέλος του πληρώματος κάλεσε τους παραγωγούς να διασφαλίσουν ότι ανάλογο δυστύχημα δεν θα επαναληφθεί ποτέ, προσλαμβάνοντας εξειδικευμένο προσωπικό που ξέρει πώς να προσφέρει ασφάλεια σε δυνητικά επικίνδυνα σετ.

Στην φωτογραφία από το σετ του πλατό με τα μέλη του καστ και του συνεργείου σε κόκκινο κύκλο διακρίνονται ο ηθοποιός Άλεκ Μπάντλγουιν, η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και η νεαρή οπλουργός Χάνα Γκουτιέρες Ριντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου