Σύσσωμη η σόουμπιζ υποκλίθηκε σε τηλεόραση και social media, στην Φώφη Γεννηματά

 

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιχειρηματίες, celebrities και σύσσωμη η σόουμπιζ αποχαιρετούν την Φώφη Γεννηματά. Από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην Μαίρη Συνατσάκη και από το Νίκο Χατζηνικολάου στο Σάκη Τανιμανίδη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πρώτο θέμα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποτελεί η δυσάρεστη είδηση ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.   

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως το πρωί της Κυριακής επικοινώνησε ο ίδιος με τη Φώφη Γεννηματά, με την πρόεδρο του ΚΙ.ΝΑΛ. να πιστεύει πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο…

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

 

«Προβλημα, ειναι ΜΟΝΟ το προβλημα υγειας. Οποιος δεν εχει, ειναι ευλογημενος. Απεραντος σεβασμος σε οποιον παλευει με σοβαρο προβλημα υγειας και δεν τα παραταει. Καλο ταξιδι Φωφη Γεννηματα», έγραψε στο ίνσταγκραμ ο Αντώνης Σρόιτερ 
 

 

 

 

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δήλωσε πόσο σοκαρισμένη είναι από τον αιφνίδιο θάνατο της Προέδρου του ΚΙ.ΝΑΛ.

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας σόκαρε και μας αιφνιδίασε όλους. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες νιώθουμε ένα βάρος στο στέρνο σήμερα. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο» τόνισε η Σία Κοσιώνη για τη Φώφη Γεννηματά.

 

«Ωχ Παναγιά μου… Καλό ταξίδι Φώφη… Δίδαξες τι θα πει γενναιότητα, δύναμη, πείσμα και πως και οι γυναίκες δεν κλαίνε.» έγραψε στο ίνσταγκραμ η Σία Κοσιώνη

 

 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έδειξε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τη ζωή και την πορεία της Προέδρου του ΚΙ.ΝΑΛ. ωστόσο όταν αυτό ολοκληρώθηκε, το τηλεοπτικό κοινό είδε την Ράνια Τζίμα με δάκρυα στα μάτια.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της, σκούπισε τα μάτια της και συνέχισε το δελτίο.

 

Οι δημοσιογράφοι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Πρετεντέρης αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο την Φώφη Γεννηματά μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

 

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, όλη η Ελλάδα έχει ‘παγώσει’. Δεν το περιμέναμε, το απωθούσαμε στην άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν το περιμέναμε να γίνει», συμπληρώνει.

«Όλοι νιώσαμε ένα σοκ, ήταν μια εικόνα που εγώ δεν έχω ξαναζήσει τόσο έντονα. Ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσαν οι πολίτες, το κύμα αγάπης είναι συγκλονιστικό. Ήταν μια γυναίκα που είχε μάθει να δίνει μάχες», κατέληξε ο Σταμάτης Μαλέλης.

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν αδελφικός φίλος με τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά και γνώριζε από μικρό κορίτσι τη Φώφη Γεννηματά.

Συγκλονισμένος από τον θάνατό της, ξέσπασε σε λυγμούς καθώς μιλούσε για εκείνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel.

«Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δε θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του» είπε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γεννηματάς, πατέρας της Φώφης Γεννηματά, είχε παντρέψει τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τη σύζυγό του.

 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στην εκπομπή, «Happy Day» ντυμένη στα μαύρα και μίλησε για την Φώφη Γεννηματά.

«Το βλέπουμε και συγκινούμαστε και για το μήνυμα που δίνει. Είναι πολλά τα σπίτια που δίνουν παρόμοιες μάχες και είναι άδικο να βλέπεις τους ανθρώπους να φεύγουν… εκείνη είδε τη μαμά της να δίνει δέκα χρόνια τη μάχη κι ας την έδινε με θάρρος και δύναμη… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στον σύζυγό της» είπε συγκλονισμένη η παρουσιάστρια

 

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο άνθρωπος στον οποίο είχε δώσει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της, με την παρουσιάστρια να μιλά συγκινημένη για την πολιτικό, την οποία χαρακτήρισε πρότυπο και πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, η οποία όμως επισκιάζεται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Χθες νικήθηκε από τον καρκίνο, μια γυναίκα, η οποία αν παρακολουθούσες τις συνεντεύξεις της, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσες πολιτικά με τις πεποιθήσεις της, δεν μπορούσες παρά να αναγνωρίσεις πως πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα, μια γυναίκα η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές μάχες και προκλήσεις στη ζωή, από τις οποίες πάντα έβγαινε νικήτρια. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα έμπνευση για όλες τις υπόλοιπες, ένας άνθρωπος μαχητής», είπα χαρακτηριστικά στο «MEGA Καλημέρα».

 

Δανάη Μπάρκα: Η Φώφη Γεννηματά θα είναι πάντα εδώ

 

H  Άντζελα Γκερέκου μιλά στην ΕΡΤ για τη Φώφη Γεννηματά και συγκινεί: «Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ σε κοινούς στόχους μαζί της αρκετά χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να πω έστω δυο λόγια πάνω απ΄ όλα για τη γυναίκα Φώφη Γεννηματά. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια γυναίκα – και είναι γιατί πιστεύω ότι στη μνήμη μας πάντα θα μείνει ζωντανή – που τιμά τις γυναίκες. Δε τη λύγισαν ποτέ δυσκολίες τόσο στο επίπεδο της πορείας μέσα σε αυτόν το σκληρό χώρο της πολιτικής όσο και τις μεγάλες δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει.

Την πείσμωναν αυτά και τις έδιναν δύναμη να προχωρήσει ακόμα πιο μπροστά. Κέρδισε επάξια θέσεις πολύ μεγάλης ευθύνης στον σκληρό χώρο της πολιτικής που λίγες γυναίκες καταφέρνουν. Τη θαύμαζα γιατί ποτέ δεν ξέχασε μέσα σε αυτόν τον χώρο που είναι σκληρός και αδυσώπητος – κυρίως για μια γυναίκα – και που έδωσε αγώνες που τους κέρδισε, δεν ξέχασε να είναι γυναίκα, σύζυγος και πάνω από όλα μητέρα. Ένας ευαίσθητος άνθρωπος με τεράστια ενσυναίσθηση για τους άλλους, η ήρεμη δύναμη θα έλεγα, 15 χρόνια είναι συγκλονιστικό πως αγωνίστηκε για τον καρκίνο με τεράστιο σθένος. Αποτελεί ένα τεράστιο σύμβολο δύναμης και σθένους…

Η Φώφη έλεγε ότι το θέμα είναι να μπορείς να ζής, να μη ζεις συνέχεια κάτω από τη σκιά, την αγωνία και τον φόβο. Αν ζεις με τον φόβο, αυτή δεν είναι ζωή, έχεις νικηθεί ήδη…. Ένα μεγάλο μήνυμα ζωής. Πρέπει να ζεις, για σένα και τους αγαπημένους σου, σε οποιαδήποτε συνθήκη να επιλέγεις τη ζωή… Θα ήθελα να ευχηθώ στην όμορφη ψυχή της ένα καλό ταξίδι προς το φως και είμαι σίγουρη πως θα το έχει»  

 

Ο Stan έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

 «Πρώτα έφυγε ο παππούς , μετά η γιαγιά , μετά η ξαδέλφη μου. Καταραμένη αρρώστια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της #Φωφη_Γεννηματα», αποκαλύπτοντας, συνάμα και το δικό του οικογενειακό δράμα που δεν ήταν γνωστό.

 

 

Πολλά είναι τα μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο για τη Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσά τους και αυτό του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Νίκου Υποφάντη.

Ο Νίκος Υποφάντης θυμήθηκε τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά τον στήριξε, όταν ο -τότε- 3,5 ετών γιος του έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

 «Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων.Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε στο twitter. 

Παλιότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο: «Ήταν 3,5 ετών και χαροπάλευε με τον καρκίνο. Να μη συμβεί σε κανέναν, να σου φέρουν το παιδί σου σχεδόν νεκρό δυο και τρεις φορές».

Διαφορετική έναρξη για τον Νίκο Μουτσινά…

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι σε όλους. Ακούστε τώρα τι γίνεται, είναι αυτές οι στιγμές που συνειδητοποιώ πως ιδανικά θα ήθελα να ήμουν σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της… Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας».

 

 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη:

 

 

Σταύρος Θεοδωράκης: 

 

Τζένη Μπαλατσινού:  

 Γιώργος Λιάγκας: 

Κατερίνα Καινούργιου: 

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: 

 Σάκης Τανιμανίδης: 

 Μιχάλης Μουρούτσος: 

 Μαρία Ηλιάκη: 

 Μαίρη Συνατσάκη: 

 

 Νίκος Κοκλώνης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»