Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιο του μαζί με άλλα δύο αγόρια»

  17/10/2021 10:28
«Ο Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιο του μαζί με άλλα δύο αγόρια»

«Ο Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιο του μαζί με άλλα δύο αγόρια»

  17/10/2021 10:28

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο μίλησε και στην εκπομπή «Open Weekend» για το φλερτ που είχε δεχτεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο νεαρός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο έργο «8 Λέξεις» έκανε αποκαλύψεις στην Ελένη Τσολάκη για την εποχή που συνεργαζόταν με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H γνωριμία του Τζούλιο Φιλίππο ντ’ Ερρίκο με το Δημήτρη Λιγνάδη «Ήμουν 23 χρονών... Μετά από μία πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιό του»

«Δεν ήταν δάσκαλός μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε. Ευτυχώς δε με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα…» ανέφερε αρχικά ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο.

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο συμπλήρωσε λίγο αργότερα πως «μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός. Και το έκανε και σε κάποιους άλλους. Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δε μπορείς να πεις όχι. Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας