Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

  15/10/2021 09:24
Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

  15/10/2021 09:24

Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την αδερφή του μίλησε ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής στην κάμερα του «Happy Day». Ο γιος του ηθοποιού αναφέρθηκε στην ιδιόχειρη διαθήκη που η αδερφή του υποστηρίζει πως της άφησε ο πατέρας τους και εξήγησε τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη με παίρνει η αδερφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα, ότι πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ παίρνει και τον γιο μου, τον Ανέστη. Του είπε τα ίδια, ότι πρέπει να μιλήσουμε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Βρεθήκανε με τον Ανέστη 1-2 μέρες πριν το μνημόσυνο. Εκεί του ανέφερε ότι υπάρχει μια ιδιόχειρη διαθήκη – βέβαια είπε 6-7 διαφορετικές εκδοχές – στην οποία ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτή. Έτσι είπε. Μετά βέβαια έγινε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος μάρτυρας, καποια θεία μου η οποία δεν ήταν τελικά μάρτυρας.

Ο πατέρας μου ήταν αρκετά άντρας. Αυτές τις μεθόδους περί διαθηκών, δε τις ήξερες ο πατέρας μου. Εγώ τουλάχιστον, αν ερχόταν ο πατέρας μου και ήθελε να αφήσει μια αντίστοιχη διαθήκη, εκτός του ότι θα είχα αρνηθεί και θα έλεγα ότι θα γίνει αυτό που πρέπει, θα φώναζα την αδερφή μου και θα της έλεγα ότι ο πατέρας μας θέλει να αφήσει τα πάντα σε μένα, δε θα το δεχτώ και θα έσκιζα τη διαθήκη. Εγώ όμως.

Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν έχει εμφανιστεί κανένας…. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με την αδερφή μου, η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Βλάχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας