Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αντίδραση της Σταμάτη στις κατηγορίες ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο Τσοχατζόπουλου

  11/10/2021 12:55
Η αντίδραση της Σταμάτη στις κατηγορίες ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο Τσοχατζόπουλου

Η αντίδραση της Σταμάτη στις κατηγορίες ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο Τσοχατζόπουλου

  11/10/2021 12:55

Σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα αναφέρει η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Espresso», όπου κατηγορεί τη Βίκυ Σταμάτη ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Έξαλλη μετά τις σοκαριστικές κατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μεταξύ άλλων, η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου ανέφερε: «Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: “Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!”

Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: “Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό”! Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης “Φιλοκτήτη” εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία».

Η αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη είναι έξαλλη και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και βεβήλωση νεκρού.

Μάλιστα, έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο ο πρώην Υπουργός αποκληρώνει τα δύο τέκνα του, Αλέξανδρο και Αρετή και άλλους συγγενείς, ενώ δεν αφήνει να παραστούν σε κάποια μελλοντική τελετή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας