Αυτή είναι η περιουσία του Ανέστη Βλάχου που έφερε οικογενειακή δικαστική σφάγη

 

 

 

Θέση στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον πατέρα με τη θεία του θέλησε να πάρει ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου, ο επίσης Ανέστης Βλάχος.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην εκπομπή «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Ανέστης Βλάχος, ο εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού, για τη δικαστική διαμάχη του πατέρα του με τη θεία του για τη διαθήκη του παππού του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού τόνισε πως τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει καμία υλική περιουσία και ξεκαθάρισε πως δική του επιθυμία είναι να πρυτανεύσει η λογική και να τελειώσει αυτός ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του.

 

«Είναι 40 μέρες απώλειας. Είναι 40 μέρες που δώσαμε στην ψυχή μας και το σώμα μας τον χρόνο να πενθήσει και να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Είναι δύσκολες στιγμές όπως και να χει, η απώλεια. Μου λείπουν οι στιγμές του, η παρουσία του η παρήγορη και υποστηρικτική σε κάθε βήμα της ζωή μου.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε αλλά και πάλι τρέφουμε την πεποίθηση της κοινής μας αντάμωσης και ζωής. Επειδή το διάβασα στο διαδίκτυο και δε μου αρέσει ο όρος, δεν πρόκειται για δυο οικογένειες. Πρόκειται για μια οικογένεια που χωρίζεται στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον πρώτο γάμο και σε αυτή που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο γάμο.

Κοινός μας παράγοντας, ενωτικός σε αυτό, ήταν ο παππούς. Τώρα σχετικά με αυτά που έχουν προκύψει, δε θα ήθελα να πάρω καμία θέση. Πρόκειται για προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα που θα τα λύσουν οι ίδιοι με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική.

Είναι ανθρώπινο όταν υπάρχει μια προστριβή οι άνθρωποι να αποστασιοποιούνται. Αυτό μερικές φορές είναι καλό και μερικές φορές είναι κακό. Ας ελπίσουμε όπως είπα και πριν να πρυτανεύσει η λογική. Ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους για να γαληνεύσουν και οι ψυχές των ζωντανών και οι ψυχές των κεκοιμημένων.

Αυτό που υπάρχει ένα σπίτι που έμενε και δυο αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο το ζήτημα για να οξύνονται τα πνεύματα. Εγώ πάντα ελπίζω και εύχομαι ότι θα πρυτανεύσει η λογικά και οι άνθρωποι θα καθίσουν σε ένα τραπέζι γιατί έχουν το ίδιο αίμα και φυσικά ο άνθρωπος που έχει φύγει από αυτή τη ζωή θέλει να βλέπει τα παιδιά του αγαπημένα και μονιασμένα.

Ο παππούς μου, μου είχε πει ότι δε δημιούργησε υλική περιουσία για να μου αφήσει, όμως μου παραδίδει ένα τίμιο όνομα που και εγώ οφείλω να διαφυλάξω έτσι όπως σουτ το παραδίδω και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και αν μου δινόταν η επιλογή να διαλέξω αυτό θα διάλεγα και όχι τα υλικά αγαθά. Τώρα αν ήμουν σε μια κατάσταση που δεν είχα ούτε το κεραμμύδι πάνω από το κεφάλι μου αλλά ούτε και το φαγητό, ανθρώπινα θα ζητούσα κάτι που θα μου εξασφάλιζε την επιβίωση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοια ανάγκη» είπε ο νεαρός Ανέστης Βλάχος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»