Ξανά στο νοσοκομείο, σε άθλια κατάσταση λόγω κορωνοϊού, η Ελένη Δήμου!

 

Αποδεκατίστηκε το #J2US! Όλοι στο κρεβάτι με κορωνοϊό - Ελένη Δήμου, Μαρίνος Κόνσολος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Εβελίνα Νικόλιζα - Τα μηνύματα τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ξανά σήμερα το πρωί η Ελένη Δήμου. Η καρυφαία τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US, πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε η Ελένη Δήμου είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το οξυγόνο της. Παρότι όμως είχε επιστρέψει στο σπίτι της, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και έτσι μέσω μιας νέας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως είναι χάλια και χρειάζεται να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες για το οξυγόνο, η Ελένη Δήμου!

 

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν κατάφερα να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά.

 

Χτες και ο Μαρίνος Κόνσολος με μια ανάρτησή του αποκάλυψε πως έχει covid τον οποίο όμως αντιμετωπίζει σαν μια απλή γρίπη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαρίνος Κόνσολος - Η κατάσταση της υγείας του

 

«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορωνοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live!

Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha» έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

 

 

Μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις παραμένει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου δεν εμφανίστηκε στο stage του J2US.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα on air και τα κλάματα της Τούνη

 

Ο ίδιος μάλιστα μερικά 24ωρα πριν είχε μιλήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Διαβάζω τα μηνύματά σας και με ρωτάτε για το εάν είμαι καλά, είμαι καλά, κάθομαι λίγο σπίτι για προληπτικούς λόγους, να μου περάσει αυτό που έχω και τα φιλαράκια μου, μου στέλνουν φαγητό», είχε αναφέρει ωστόσο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου ο Νίκος Κοκλώνης  στο «Happy Day»: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί, το είπα εγώ. Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει αλλά για προληπτικούς λόγους δεν ήρθε στο σόου», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής του J2US.

 

Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι πράγματι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο εξήγησε πως είναι ασυμπτωματικός και σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα του νέου του τεστ για να δει αν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δυο δόσεις, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω. 

Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια.

Η Ιωάννα δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Σήμερα θα κάνω και το δεύτερο pcr» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Η Ιωάννα Τούνη, θέλησε να δημοσιεύσει το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε, απαντώντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν νοσεί.

«Μας ψάχνετε στο J2US έτσι; Αλλά είμαστε σπίτι παιδιά κι εγώ και ο Δημήτρης είμαστε καναπέ, κάναμε τρίπλα. Γιατί έχουν υπάρξει κάποια κρούσματα στο Just και για λόγους ασφαλείας επιλέξαμε να μείνουμε σπίτι μας.Από ότι καταλάβατε σήμερα  δεν τραγουδάω..θα ανταμώσουμε σε επόμενο live του J2US. Το περιμένω πως και πως» είπε Η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

 

Και η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε μέσω instagram πως εδώ και μερικές ημέρες είναι θετική στον κορωνοϊό. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τόσο η ίδια όσο και ο παρτενέρ της στο show, Νίκος Μπάρκουλης, να μην μπορούν αύριο να διαγωνιστούν.

«Μου έχετε λείψει, αφήστε τα να πάνε το πόσο πολύ αλλά υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που έγινε και εξαφανίστηκε λίγο γιατί παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται” και στο “J2US” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, δυστυχώς κάπως, κάπου, εγώ άρπαξα τον covid.

Mε βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρίσει γιατί εγώ βγήκα θετική τη Δευτέρα οπότε από τότε έχουν κάνει το τεστ όλοι οι δικοί μου, και από την εκπομπή, και ο Κλεάνθης ακόμα που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν, οπότε αυτό μου δίνει μια ηρεμία στην ψυχούλα μου και μπορώ να σας το λέω χαρούμενη. Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37.5, μύτη, λαιμό, έχω χάσει τη γεύση μου.

Αλλά και τώρα που δεν έχω γεύση πάλι παχυντικά θέλω να τρώω. Πρώτα θα βγει η ψυχή και μετά το χούι…. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες. Έχουμε χωρίσει το σπίτι, στο ένα μπάνιο πηγαίνω εγώ και μετά βάζω χλωρίνες, στο άλλο μπάνιο πηγαίνει ο Κλεάνθης. Δε κυκλοφορούμε στους ίδιους χώρους, δεν έχει κολλήσει, δεν θα κολλήσει» αναφέρει μεταξύ άλλων στα βίντεό της η Εβελίνα Νικόλιζα.

 

Το μήνυμα της Ναταλία Γερμανού στην Εβελίνα Νικόλιζα, μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος