Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο (δούκας) James ετοιμάζει απάντηση βόμβα στην αγωγή του (σουλτάνου) Acun

  02/10/2021 10:12
Ο (δούκας) James ετοιμάζει απάντηση βόμβα στην αγωγή του (σουλτάνου) Acun

Ο (δούκας) James ετοιμάζει απάντηση βόμβα στην αγωγή του (σουλτάνου) Acun

  02/10/2021 10:12

Στα άκρα η κόντρα ανάμεσα σε James Kαφετζή και Acun Ilicali - Καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ - Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Κοκλώνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σε τεταμένο κλίμα είναι οι σχέσεις του Τζέιμς Καφετζή και του Acun Ilicali, μετά το εξώδικό που τού έστειλε ο τελευταίος για την συμμετοχή του στο #J2US.

Σύμφωνα με την «Secret», αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή στο Τζέιμς Καφετζή με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο #SurvivorGR.  

Ο Τζέιμς Καφετζής καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του.

Θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο, που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες.

Ωστόσο ο ίδιος δεν παύει να είναι έκπληκτος με αυτήν την κίνηση, αφού έλαβε το εξώδικο μία ημέρα πριν την συμμετοχή του στο #J2US.

Οι παίκτες του #SurvivorGR υπογράφουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει και έξι μήνες μετά τη λήξη του παιχνιδιού κι έχει να κάνει κυρίως με την δημόσια εικόνα τους και με την μη αποκάλυψη γεγονότων που έλαβαν χώρα.

Η εταιρία του Acun Ilicali θέλει να έχει λόγο στο που θα πάρουν μέρος οι παίκτες του ενώ δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα ποινής, παρά μόνο ο παίκτης να απειλείται με μονομερή ακύρωση του συμβολαίου του και με το να χάσει τα χρήματα που έλαβε στο #SurvivorGR.

Τα χρήματα αυτά που δεν υπερβαίνουν τα 12.000 ευρώ είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Νίκος Κοκλώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας