Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλα πρώτη φορά για τη μάχη της μητέρας της με την λευχαιμία

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της «Ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια που φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μεταξύ άλλων μίλησε και για την μεταγραφή της στο Mega.

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου», δήλωσε αρχικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να αναφερθεί στην μητέρα της και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το youtube, όσοι με ακολουθούν στενά είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται. Εννοείται πως δε χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω το κάνω από τα social – θα το έκανα μόνο αν επηρέαζε τη δουλειά και έπρεπε να εξηγήσω τους λόγους. Γι’ αυτό και όταν πια ολοκληρώθηκε η σεζόν αποφάσισα να ανεβάσω το βίντεο στο Youtube» εξομολογήθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη.

Όλο αυτό το διάστημα πηγαινοερχόταν στη Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα που ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης είχε τα παιδιά. «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα» συμπληρώνει στο «OK!» η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

Από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστοποίησε την κατάσταση της μητέρας της, φυσικά με τη συγκατάθεση της, την προσέγγισαν πολλοί άνθρωποι που ζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη