Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον Snik

  17/09/2021 12:42
 Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον Snik

  17/09/2021 12:42

Με νέα εκπομπή ετοιμάζεται να επιστρέψει σε λίγες ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού θα αναλάβει την παρουσίαση του «Style me Up» που πλέον θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο Ισίδωρος Φίκαρης με την κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο γύρισμα και εκείνη μίλησε για το πως αισθάνεται για τη νέα αρχή. τον ανταγωνισμό, το #GNTMgr αλλά και τον Snik.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Θα δούμε σύντομα αν και πόσο μου ταιριάζει το concept της εκπομπής. Είχε πολύ άγχος γιατί είναι πολύ διαφορετικό και λέω “πάμε πάλι από την αρχή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε'. Έχουμε δέσει όμως πάρα πολύ, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δε νομίζω ότι χρειάζεται πάνω από τρία δευτερόλεπτα για να λάμψει. Είναι πάρα πολύ καλός, κούκλος, και ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Με τη Μαρία Μπακοδήμου που έκανε πέρυσι το Style me Up, δε μιλήσαμε, δε την ξέρω αλλά επειδή το Just the 2 of θα γυρίζεται εδώ δίπλα, λογικά θα τη γνωρίσω…. Δεν ξέρω πολύ κόσμο…

Δε ξέρω αν θα κάνει η Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή, δεν έχω ιδέα. Είδα πολύ λίγο από το GNTM αλλά είχα απορία να δω πως θα είναι χωρίς τη Βίκυ. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει, ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός και είναι το GNTM δε μπορεί να αμφιβάλλει κανείς γι΄αυτό. Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδω δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ όταν ρωτήθηκε για την επανασύνδεση που γράφτηκε το καλοκαίρι ότι είχε με τον Snik απάντησε:

«Ποιος τα ξαναβρήκε;» στη συνέχεια εξήγησε, «Αρχικά δεν υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι στον κόσμο, ας το πιάσουμε από εκεί. Από την άλλη θα πω ότι ο Δημήτρης (Snik) είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί και τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ και ότι και να συμβαίνει μεταξύ μας, υπάρχει πάρα πάρα πολλή αγάπη και είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούμαστε πολύ ωραία και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ας λέγεται ότι θέλετε. Μη ρωτήσεις αν είμαι μόνη, τόση ώρα ωραία δε τα λέμε;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας