Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια των τελευταίων ετών

 

 

 

Το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα! Θεοδοδία στις «Άγριες Μέλισσες», Ελπίδα στο «Σιωπηλός Δρόμος» και φέτος Αργυρώ στο «Σασμός» - «Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» ωστόσο πριν το τηλεοπτικό της ντεμπούτο είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις. 

Ένα κορίτσι δοτικό με έκφραση στα μάτια και φυσικά με ταλέντο που σπάνια κανείς συναντά στη νέα γενιά των ηθοποιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μυθοπλασία κάνει σαρωτικό come back και διαλύει τα reality; - «Σασμός» και «Η γη της Ελιάς» σάρωσαν στον Alpha Κύπρου

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους γιατί απλά έχει υποδυθεί τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες με την ίδια δυναμική και την ίδια επιτυχία.

Θεοδοδία Σεβαστού – «Άγριες Μέλισσες»

Η Θεοδοσία ήταν η σύζυγος του Λάμπρου και η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης. Γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα για τον Λάμπρο στάθηκε σαν άξια κόρη στον Μιλτιάδη. Προσκολλημένη στις παραδόσεις φοβόταν τις αλλαγές και ανησυχούσε με τις επαναστατικές ιδέες του συζύγου της. Όταν ο παράνομος δεσμός της Ελένης και του Λάμπρου άρχισε, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε μία μάχη άνιση και άδικη για τη Θεοδοσία αφού στο τέλος έδωσε τη ζωή της για εκείνη 

Ελπίδα Γιάνναρη – «Σιωπηλός Δρόμος»

Έξυπνη, μορφωμένη και γενναία. Η Ελπίδα, συνοδός του μοιραίου σχολικού, χρειάστηκε να επιστρατεύσει όλο το θάρρος και την ψυχραιμία που είχε για να προστατέψει τα παιδιά.

«Εγώ στον "Δρόμο" είμαι η Ελπίδα, όνομα που δεν επιλέχτηκε τυ-χαία από τους σεναριογράφους, καθώς δίνει δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που έχουν απαχθεί. Είναι η συνοδός των 9 παιδιών του σχολικού, η οποία ζει μαζί τους όλη αυτή την περιπέτεια. Οπότε τα δικά μου γυρίσματα εί¬ναι κυρίως με τα παιδιά και τους απαγωγείς», είχε πει η ίδια για τον ρόλο της. 

 Αργυρώ Βρουλάκη – «Σασμός»

Όμορφη κοπελιά, γεμάτη ενέργεια, με μελαγχολικό βλέμμα, αλλά και δυνατό χαρακτήρα. Τον πατέρα της (Μάρκο) δεν έχει προλάβει να τον γνωρίσει καλά, αφού δολοφονείται όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Τραυματισμένη από αυτό το γεγονός, χάνει τη μιλιά της και φεύγει για παραπάνω από 20 χρόνια σε συγγενείς στην Αυστραλία. Όταν μετά από τόση μεγάλη απουσία αποφασίζει να επιστρέψει να δει τους δικούς της, σ’ ένα πολύβουο διεθνές αεροδρόμιο συναντά τον Αστέρη και ο μεταξύ τους έρωτας είναι κεραυνοβόλος όσο και μοιραίος. Έχει αδυναμία στον μικρότερό της αδελφό Πέτρο. 

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και χαρακτήρισε τη σειρά, «οικογενειακή υπόθεση». «Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα».

«Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς. Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση» τόνισε και συνέχισε: «Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι».

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και γω στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος