Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #TopChefGR

  07/09/2021 07:59
Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #TopChefGR

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #TopChefGR

  07/09/2021 07:59

Η ομάδα της Ειρήνης Γιωργουδιού, η οποία είχε ασυλία και δεν την χρησιμοποίησε, ηττήθηκε και τα μέλη της έδωσαν μαγειρική μάχη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η πρώτη δοκιμασία με τις ομάδες του Top Chef έλαβε χώρα τη Δευτέρα το βράδυ κι η μεγάλη ηττημένη του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ/Sigma ήταν η πράσινη ομάδα.

Οι 15 παίκτες μοιράστηκαν σε τρεις ομάδες των πέντε ατόμων με αρχηγούς την Ειρήνη, τον Νικόλα και τη Μαρίνα που στη χθεσινή δοκιμασία είχαν τα καλύτερα πιάτα.

Καλύτερη ήταν η προσπάθεια της μπλε ομάδας, του Νικόλα Χωματά όμως η πράσινη ομάδα, εκείνη της Ειρήνης δεν κατάφερε να παραδώσει καλό πιάτο και έτσι οι πέντε παίκτες που την αποτελούσαν έπρεπε να περάσουν την πρώτη δοκιμασία για να ξεκινήσει η διαδικασία υποψηφιοτήτων αποχώρησης.

Η δοκιμασία που κλήθηκαν να διαγωνιστούν ήταν να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Η Ειρήνη μπορεί να είχε την ασυλία από το πιάτο που έφτιαξε στην δοκιμασία της Κυριακής (5/9), όμως επέλεξε να μη τη χρησιμοποιήσει.

Από τους πέντε παίκτες της ομάδας αυτός που είχε τις περισσότερες αστοχίες και μάλιστα για δεύτερη φορά -και στο πρώτο επεισόδιο ήταν στα χειρότερα πιάτα- ήταν ο Χρήστος Γκιόλα.

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Αστέριος Κουστούδης και ο Γκίκας Ξενάκης μετά από τη δοκιμή αποφάσισαν οτι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τους κριτές να λένε για το πιάτο του πως: «Ήταν ένα αδύναμο πιάτο με στοιχεία που λείπαν. Αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό γιατί ήταν ένα νόστιμο πιάτο. Ωστόσο, είσαι ο υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Στο τέλος της εβδομάδας θα κριθείς να διαγωνιστείς με άλλους μάγειρες. Συγκέντρωσε το μυαλό σου, μάζεψε δυνάμεις».

Ο Χρήστος Γκιόλα θα διαγνωνιστεί στο τέλος της εβδομάδας μαζί με τους επόμενους υποφήφιους που θα βγουν στον τάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας