Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Θύμα κινηματογραφικής ληστείας ο Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγός του, Μαρία Δρούζα

  27/08/2021 10:06
Θύμα κινηματογραφικής ληστείας ο Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγός του, Μαρία Δρούζα

Θύμα κινηματογραφικής ληστείας ο Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγός του, Μαρία Δρούζα

  27/08/2021 10:06

Απίστευτη κινηματογραφική κλοπή συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, με θύματα τη Μαρία Δρούζα, αδερφή της παρουσιάστριας Άννας Δρούζα, και τον σύζυγό της Τόνι Κονταξάκη, στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μάλλον μας έσκασαν το λάστιχο, μας ακολούθησαν, περίμεναν να κατέβουμε για να κάνουν ό,τι έκαναν. Δεν ξέρω πότε μπήκανε. Δεν τους είδαμε ποτέ», λέει η Μαρία Δρούζα.

Τους έσκασαν το λάστιχο & τους παρακολουθούσαν

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι σταμάτησε σε ένα κατάστημα και φεύγοντας λίγα λεπτά αργότερα αντιλήφθηκε ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου είχε σκάσει.

«Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει».

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ενώ η οικογένεια είχε κατέβει από το αμάξι και ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο με την οδική βοήθεια, δύο άνδρες με μαεστρία και αόρατες κινήσεις έκλεψαν τα πάντα από το αυτοκίνητό τους χωρίς ποτέ να τους αντιληφθεί κανείς από την τριμελή οικογένεια.

«Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος».

Περαστικοί είδαν τους κλέφτες & τους ακινητοποίησαν

Τις στιγμές αναστάτωσης με το σκασμένο λάστιχο, διαδέχθηκαν το σοκ, η σύγχυση και ο φόβος, με ιδιωτικούς φύλακες που έγιναν μάρτυρες της κινηματογραφικής κλοπής, να ενημερώνουν τη Μαρία Δρούζα και τον Τόνι Κονταξάκη ότι έπεσαν θύματα κλοπής και ότι έπρεπε να καλέσουν την αστυνομία.

«Την ώρα που εγώ μιλάω στο τηλέφωνο για να πω στη μαμά μου να έρθει να μας πάρει, είναι ένας κύριος ο οποίος φωνάζει “Σας κλέψανε!”. Δεν καταλάβαινα και του λέω “Όχι, όχι ευχαριστούμε λάστιχο”. “Όχι”, λέει, “Σας κλέψανε, ελάτε τους έχουμε πιάσει”».

Ο Δανιήλ Μυρωνίδης είναι ο ήρωας που κατάφερε να ακινητοποιήσει τους δράστες και περιέγραψε στο LIVES NEWS πώς αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι αφού έσκασαν το λάστιχο του αυτοκίνητου της οικογένειας, τους παρακολουθούσαν περιμένοντας να κατέβουν από το όχημα για να τους ληστέψουν.

«Παρέδωσα τον κλέφτη στους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή» σημείωσε.

Η Μαρία Δρούζα ευχαρίστησε τον ήρωα που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη και να της επιστρέψει τα κλοπιμαία.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας