Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο Φιλιππίδης δεν έχει ακόμη αποβληθεί από το ΣΕΗ… Έχει γίνει παρανόηση»

  02/08/2021 12:43
«Ο Φιλιππίδης δεν έχει ακόμη αποβληθεί από το ΣΕΗ… Έχει γίνει παρανόηση»

«Ο Φιλιππίδης δεν έχει ακόμη αποβληθεί από το ΣΕΗ… Έχει γίνει παρανόηση»

  02/08/2021 12:43

Στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την προφυλάκισή του δεν έχει ακόμα αποβληθεί από το ΣΕΗ, ενώ εξήγησε πως τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί το ενδεχόμενος αποβολής του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη από το σωματείο.

«Εδώ έχει γίνει μια παρανόηση. Εγώ είπα σε προηγούμενη συνέντευξη ότι τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού για αποβολές τριών ατόμων. Αυτά τα τρία άτομα δεν είναι άλλα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάπου διαβάζω “βόμβα του Μπιμπίλα και άλλοι τρεις”, παρερμηνεύονται αυτά που λέω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Το πειθαρχικό έχει κάνει μια πρόταση, η οποία έχει έρθει στο διοικητικό και η οποία θα πάει σε μια γενική συνέλευση με αυξημένη πλειοψηφία. Αυτή η γενική συνέλευση έχει το δικαίωμα να αποβάλει κατ’ αρχάς αυτούς τους ηθοποιούς που ήδη έχουν καταγγελθεί. Και αν έρθουν και άλλα, θα πάμε και σε άλλη γενική συνέλευση» είπε και συνέχισε εξηγώντας τι γίνεται με την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη και των άλλων δυο ηθοποιών.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποβληθεί ακόμα από το ΣΕΗ. Θα αποβληθεί μετά από πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης, αλλιώς δεν αποβάλλεται. Οι επόμενες προτάσεις που έχουν γίνει είναι για τον κύριο Χαϊκάλη και τον κύριο Κιμούλη που δεν έχουν τελειώσει ακόμα στο έργο του πειθαρχικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας