Ο απρόσμενος τερματισμός της συνεργασίας της Μαρίας Ιωάννου με το Οmega

 

 

 

 

 

Έφυγε πικραμένη μετά από δυο χρόνια, «πυροβολώντας» συγκεκριμένους συνεργάτες της - Η αντίδραση της πανέμορφης ηθοποιού και παρουσιάστριας και η επόμενη μέρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η πανέμορφη Μαρία Ιωάννου έμαθε την Παρασκευή 23, Ιουλίου από τον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται, ότι ολοκληρώνεται συνεργασία τους, στο τέλος του μήνα. Παρόλα αυτά η εκπομπή συνεχίζεται και στην παρουσίαση θα υπάρξει αντικατάσταση από την Έλενα Θεοδώρου, τον Παντελή Παναγιώτου και τον Αλέξανδρο Ταραμουντά.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά την ξαφνική εξέλιξη, ανακοίνωσε την Παρασκευή που μας πέρασε τον τερματισμό της παρουσιαστής στο «Έλα να δεις» αποχαιρετώντας το κοινό με δήλωση καταπέλτη.

«Και αυτό το σημείο θα σας χαιρετήσω και είναι η τελευταία φορά που σας χαιρετάω από τον αέρα της εκπομπής «Έλα να δεις». Σήμερα ολοκληρώνω την παρουσίαση. Σήμερα το πρωί μου ανακοινώθηκε πως δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο μου εδώ στο Οmega. Η εκπομπή παρόλα αυτά συνεχίζετε. Πρέπει να σας πω ότι περίμενα αυτή την απάντηση εδώ και ενάμιση μήνα, ήταν αρκετά ψυχοφθόρο. Επειδή είμαι επαγγελματίας στάθηκα στη θέση μου κρατώντας σας συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα. Αυτή η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί και ενώ θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω να ολοκληρώσω το μήνα, επειδή δεν είμαι ρομπότ και είμαι άνθρωπος και θα ήταν εξαιρετικά ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα να το κάνω. Αποφάσισα ότι θα τελειώσω σήμερα, παρόλαυτα ήθελα να βγω στον αέρα της εκπομπής, ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω εσάς το κοινό για την αγάπη αυτά τα δύο χρόνια και την στήριξη του, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκα εδώ στο κανάλι, με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους αγαπήθηκα. Αυτές οι σχέσεις δεν τελειώνουν με το τέλος μιας συνεργασίας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Φυσικά είναι σεβαστή η απόφαση του καναλιού, απλά δεν θα μπορούσα να συνεχίσω άλλη μια βδομάδα κοροϊδεύοντας εσάς και προσποιούμενη ότι είμαι πολύ καλά ενώ δεν είμαι και τόσο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ήτανε δύο υπέροχα χρόνια»

 

Δείτε ΕΔΩ πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στην 1 ώρα και 24 λεπτά

 

Αμέσως μετά όπως φάνηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ έκανε unfollow την μέχρι πρότινος συνεργάτιδά της Έλενα Θεοδώρου και τον παραγωγό της εκπομπής Δημήτρη Γιαννακού.

Και αφού αποχαιρέτησε το κοινό της η ίδια πήγε στην παραλία για λίγες ώρες χαλάρωσης ενώ στην λεζάντα της έγραψε: «relax baby» 

Η Μαρία δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αφού μέσα από τα story στις ανακάλυψε το νέο της εργασιακό περιβάλλον σημειώνοντας ότι κάτι σπουδαίο έρχεται για την ίδια! Εξάλλου το αξίζει!

Καλή νέα αρχή σε όλα όσα ετοιμάζει αν και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της.

 

  

 

 

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων