Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επέστρεψε στο σπίτι που έχασε τον μπαμπά της

  22/07/2021 11:54
Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επέστρεψε στο σπίτι που έχασε τον μπαμπά της

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επέστρεψε στο σπίτι που έχασε τον μπαμπά της

  22/07/2021 11:54

Το συγκινητικό post της Μαρίας Κλάρα Μαχαιρίτσα

Ήταν πρωί της 9 Σεπτεμβρίου 2019, όταν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη γενέτειρά του στο Πτελεό Βόλου.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στην οικεία του τραγουδοποιού επιβεβαίωσε τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη σε ηλικία μόλις 63 ετών ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του Μαχαιρίτσα προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή.

Ο Μαχαιρίτσας είχε δώσει συναυλία στην γενέτειρά του και τίποτα δεν πρόδιδε τον μετέπειτα θάνατό του.

Σε δύο μήνες, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την απώλεια του Λαυρέντη κι ένας από τους ανθρώπους που προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουν στην απώλειά του, είναι και η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα. 

3961866995142633 maria-klara2

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες πως επιστρέφει στο Πτελεό και άκουγε ένα τραγούδι του πατέρα της που ταίριαζε στη διάθεσή της. 

         
3961866904347141 maria1
   

Οι στίχοι 

Χαράζει καινούργιος κόσμος Χαράζει νόστος και κόστος Χαράζει, χαράζουν οι τύψεις Χαράζει η ώρα της θλίψης Χαράζει μακρύς δρόμος πάλι Χαράζει και λέω ψηλά το κεφάλι. Κι ύστερα η μέρα που μένω θυμάται η μέρα που δεν με λυπάται, δεν λυπάται η μέρα στα σκαλιά σου πηγαίνει η μέρα κι ο πόνος βαθαίνει, βαθαίνει η μέρα την πόρτα η σκιά μου διαβαίνει η μέρα που πάλι κοντά σου με φέρνει, με φέρνει. Κι ύστερα βράδυ τα μάτια στραγγίζει Το βράδυ χαμόγελο πάλι γλυκό σου χαρίζει Το βράδυ ξανά σε καινούργιο σεντόνι Το βράδυ που όλα τα σβήνει, τα λιώνει Το βράδυ κι εγώ παραδίνομαι στα δυο σου τα χέρια Το βράδυ στα χέρια μου, τα δυο σου τα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας