Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Άση Μπήλιου & Κατερίνα Καραβάτου λυγίζουν on air «Είναι σημαντικό να σέβεσαι»

  08/07/2021 12:08
Η Άση Μπήλιου & Κατερίνα Καραβάτου λυγίζουν on air «Είναι σημαντικό να σέβεσαι»

Η Άση Μπήλιου & Κατερίνα Καραβάτου λυγίζουν on air «Είναι σημαντικό να σέβεσαι»

  08/07/2021 12:08

 «2 μέρες πριν από το τέλος. Θα επιλέξω να κάνω το σήμα της νίκης. Καλημέρα σε όλους!» Λίγο πριν κατεβάσει οριστικά αυλαία «Η φωλιά των Κου Κου» στο Star, η Κατερίνα Καραβάτου, συγκινημένη, είχε κάποια πράγματα να πει σε μια διαφορετική έναρξη με αρκετά μηνύματα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

«Είναι 2 μέρες πριν από το τέλος της σεζόν, 2 μέρες πριν από το τέλος αυτής της εκπομπής. Σας έχουμε ετοιμάσει πράγματα όμορφα, για να κλείσει όπως πρέπει αυτή η περιπέτεια. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και δεν μπορεί το κέφι να είναι τεράστιο. Αλλά, είναι η αγάπη για τη δουλειά τόσο μεγάλη που ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και πολύ ωραία. Σας το λέω και με αυτή τη συγκίνηση. Και όλοι μας έτσι πρέπει να αισθανόμαστε», είπε στην έναρξη της «Φωλιάς των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου.

Η πρωινή εκπομπή του Star, μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας, ολοκληρώνεται αύριο με απόφαση του σταθμού, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά και συζητήσεις. Η Κατερίνα Καραβάτου αποχωρεί από το Star και η διάδοχη κατάσταση φαίνεται πως θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό και με αρκετό ρίσκο…

'Οταν η Άση Μπήλιου κάθισε για τελευταία φορά απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου για τις αστρολογικές προβλέψεις. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τις δύο γυναίκες. Στην αρχή της ενότητας, λοιπόν, έγινε ο εξής διάλογος:

Κατερίνα: Το σκέφτεσαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που καθόμαστε απέναντι;

Άση: Δεν το σκέφτομαι γιατί αν το σκεφτώ δεν θα είναι πολύ εύκολα.

Κατερίνα: Εγώ θεωρώ ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι οι σχέσεις.

Άση: Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο. Μόνο η αγάπη μένει.

Κατερίνα: Αν υπάρχει, ναι, θα μείνει.

Άση: Αυτό πρέπει να μείνει.

Κατερίνα: Αυτό για μένα είναι πολύ δύσκολο τώρα.

Μόλις ολοκλήρωσε η Άση Μπήλιου, συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Σκεφτόμουν το πού ήμουν και τι φορούσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο που σε πήρα για να συνεννοηθούμε για; τους Κου Κου. Ήταν όλα αυτά τα 4 χρόνια πολύ μεγάλη τιμή για μένα Άση μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω με λόγια που μάλλον δεν υπάρχουν. Είναι ωραίο πράγμα ο σεβασμός, είναι σημαντικό να σέβεσαι και να εκτιμάς και μέχρι το τέλος τα πράγματα να συμβαίνουν με καλό τρόπο».

«Η Άση μου, η αγάπη μου, είναι εδώ και συνεννοούμαστε και με τα μάτια εκτός από τα λόγια», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η Άση Μπήλιου σκούπιζε τα δάκρυά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας