Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έγινε κι αυτό! Ο Βασιλάκος έδωσε συμβουλές για τις γυναίκες στον Αλέξη Παππά

  08/07/2021 11:28
Έγινε κι αυτό! Ο Βασιλάκος έδωσε συμβουλές για τις γυναίκες στον Αλέξη Παππά

Έγινε κι αυτό! Ο Βασιλάκος έδωσε συμβουλές για τις γυναίκες στον Αλέξη Παππά

  08/07/2021 11:28

Ο πρώην #BachelorGR δίνει συμβουλές στον νυν #BachelorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην Ελένη Μουστάκη και το «Happy Day».  

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις του με τις κοπέλες από το The Bachelor, αναφέρθηκε στην Νικολέτα Τσομπανίδου με την οποία δεν έχουν επικοινωνία και έδωσε τις συμβουλές του στον νέο… bachelor Αλέξη Παππά. «Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέτα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δε θα ήθελα να την ενοχλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος Έλληνας εργένης και συμπλήρωσε «πως αν η Νικολέτα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη».

«Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

Όσο για τον Αλέξη Παππά; Τον συμβούλεψε να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι.

 «Να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι εξωτερικά. Θα πρέπει να δώσει χρόνο. Μπορεί όντως να οδηγηθείς και στον γάμο. Θα πρέπει να σέβεται τα κορίτσια πάρα πολύ, πιο πολύ και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο σκοπός του θα είναι να τις προστατεύσει», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας