Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Επέστρεψε στο σπίτι του o Ηλίας μετά το #SurvivorGR και έγινε τρικούβερτό πάρτι!

  06/07/2021 10:24
Επέστρεψε στο σπίτι του o Ηλίας μετά το #SurvivorGR και έγινε τρικούβερτό πάρτι!

Επέστρεψε στο σπίτι του o Ηλίας μετά το #SurvivorGR και έγινε τρικούβερτό πάρτι!

  06/07/2021 10:24

Η θερμή υποδοχή από τους φίλους του και τα πρώτα λόγια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον τελικό του Survivor, ωστόσο η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου φαίνεται ότι είναι τεράστια. 

Ο μουσικός επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι του και η υποδοχή από τους φίλους του ήταν ιδιαίτερα θερμή. Εκεί, διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή με φωνές, χαμόγελα και τραγούδια, με τον Ηλία Μπόγδανο να δείχνει κουρασμένος αλλά πολύ χαρούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Παιδιά, είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» λέει ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πάρε μια γεύση από ό,τι συνέβη στο σπίτι του:

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος. 

3948841403792246 ilias1-1-768x960

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας