Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν είναι θύμα κακοποίησης η Μαριαλένα, ο Σάκης δεν κακοποίησε το παιδί μου»

  23/06/2021 09:42
«Δεν είναι θύμα κακοποίησης η Μαριαλένα, ο Σάκης δεν κακοποίησε το παιδί μου»

«Δεν είναι θύμα κακοποίησης η Μαριαλένα, ο Σάκης δεν κακοποίησε το παιδί μου»

  23/06/2021 09:42

Η μητέρα της έξαλλη ξεκαθαρίζει εάν έπεσε θύμα κακοποίησης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τον Σάκη Κατσούλη - Η λάσπη που πετάει οργανωμένα στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, η τριάδα της φωτιάς, James - Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη ξεμπροστιάστηκε από την ίδια την μητέρα της Μαρίαλένας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Θέση σε όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον χαρακτήρα του Σάκη Κατσούλη και το αν τελικά έχει χειροδικήσει εναντίον της Μαριαλένα Ρουμελιώτη, της πρώην συντρόφου του, θέλησε να πάρει η μητέρα της νεαρής κοπέλας.  

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθάρισε πως η κόρη της ποτέ δεν έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον Σάκη Κατσούλη και τόνισε πως η κόρη της δε θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας 💪ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσουλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου (Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα)

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karateη πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ» έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας στο facebook. 

3936732058237884 marialena (1)
Δες το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας