Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χείμαρρος η Μαριάνθη κατά της Καρολίνας - Ατάκες φωτιά on camera

  19/06/2021 11:30
Χείμαρρος η Μαριάνθη κατά της Καρολίνας - Ατάκες φωτιά on camera

Χείμαρρος η Μαριάνθη κατά της Καρολίνας - Ατάκες φωτιά on camera

  19/06/2021 11:30

Η κόντρα της Μαριάνθης με την Καρολίνα συνεχίζεται και εκτός #SurvivorGR!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Καρολίνα Καλύβα, η οποία επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, στις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή «Love it», είπε για το σκηνικό με την Μαριάνθη: «Δεν έχω ζητήσει συγγνώμη. Η Χριστίνα στο ceremony δεν είχε άλλα επιχειρήματα να πει και φάνηκε από τον τρόπο της κουβέντας. Είμαι 100% σίγουρα ότι ήταν κατασκεύασμα του Αλέξη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη απάντησε στις δηλώσεις της Καρολίνας: «Εγώ προσωπικά με τα αυτιά μου δεν την είχα ακούσει αυτή τη λέξη από την Καρολίνα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν εκφράστηκε και μίλησε έτσι λόγω κάποιας αντιπάθειας προς εμένα. Την τελευταία μέρα πριν φύγω όταν ζήτησα τον λόγο και της είπα, “Καρολίνα εσύ που λες ότι είσαι ντόμπρα γιατί το είπες αυτό πίσω από την πλάτη μου και αν όντως τελικά το είπες”. Δε μου απάντησε. Αν όντως δε το έχεις πει, μπορείς να το πεις το να το αφήνεις να υπάρχει στον αέρα για εμένα ίσως αποδεικνύει άλλα πράγματα»!

«Τότε είχε διαμάχες με άλλους παίκτες. Από τότε που βγήκε το συγγνώμη λένε ότι έχει χαθεί το φιλότιμο. Προφανώς και δεν κοιμάμαι και δε ξυπνάω με τη σκέψη αν έχω δεχτεί ή όχι συγγνώμη. Έτσι μιλάει και εκφράζεται, αλλιώς μιλάω εγώ. Δε με συμπαθεί, δεν τη συμπαθώ. Δε θα γίνουμε φίλες… Σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει στο ποτάμι, μου μίλησε πάλι με αυτόν τον τρόπο που δε μου αρέσει. Της το είπα και μου ζήτησε συγγνώμη off camera όταν τελειώσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε στην παραλία. Βέβαια μετά συνέχισε να έχει τέτοια συμπεριφορά…»!

Δείτε την απάντηση της Μαριάνθης στην Καρολίνα για το σκηνικό στο survivor!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας