Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή»

 

 

«O Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες» «Θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, αποδίδει καλύτερα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αναμφίβολα, η Μαρία Σάκκαρη είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Η επιτυχία της στο Roland Garros γέμισε με χαρά τους Έλληνες και την κατέταξε στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.

Μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στην οικογένειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και τις ήττες» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα στο Ρολάν Γκαρός, αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα. Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου, γιατί ακολουθούν πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbleton. Επίσης, ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι στα τέλη Ιουλίου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή; Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα». 

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Roland Garros θα συναντήσει η Μαρία Σάκκαρη τον Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Κυριακής στον Alpha. Σε ξεχωριστό αυτό «Tik Talk», η δημοφιλής αθλήτρια θα μιλήσει για την καριέρα της στο τένις, τις προκλήσεις, τα συναισθήματά της δίχως να κρύψει τα… έντονα συναισθήματά για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Όπως παρακολουθούμε στο σχετικό τρέιλερ, που ήδη βρίσκεται στον αέρα του Alpha, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρει μέσα σε όλα πως «ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»