Το συγκινητικό γράμμα του Μάστορα στη βαφτιστήρα του, κόρη των Πετρούνια - Μιλλούση

 

 

Έναν νέο ρόλο έχει αναλάβει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Χρήστος Μάστορας, αφού έγινε επισήμως νονός της Σοφίας, της πρωτότοκης κόρης του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση. O Χρήστος Μάστορας έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του, Χριστίνα Παπαδέλη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πρώτη φορά πνευματικός πατέρας και, όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, είχε μεγάλο άγχος. Γράφοντας ένα γράμμα στη μικρή Σοφία, ο Χρήστος Μάστορας συγκίνησε με τις λέξεις του και γέμισε τη βαφτιστήρα του με πολλή αγάπη. Ο τραγουδιστής της έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται!  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H βάπτιση των παιδιών των Πετρούνια - Μιλλούση με νονό τον Μάστορα

 

«Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος…

Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ. Ο νονός σου.

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας.

O Χρήστος Μάστορας έγινε νονός και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του, Χριστίνα Παπαδέλη!

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε το Σάββατο την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τόνισε: «Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με την Βασιλική και τον Λευτέρη, αλλά και το Σοφάκι και το Λενιώ. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νεανικό και μάλιστα έχω γράψει και ένα τραγούδι για τη Σοφία. Είμαι πολύ χαρούμενος, την αγαπώ πολύ κι ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω. Προσωπικά είμαι καλά».

Τι είπε όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του Χριστίνα; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»