Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δέχθηκα πάνω από 40.000 μηνύματα με παρόμοιες ιστορίες σαν τη δική μου»

  11/06/2021 11:03
 «Δέχθηκα πάνω από 40.000 μηνύματα με παρόμοιες ιστορίες σαν τη δική μου»

«Δέχθηκα πάνω από 40.000 μηνύματα με παρόμοιες ιστορίες σαν τη δική μου»

  11/06/2021 11:03

Τέσσερις μήνες μετά τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του, ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός κάνει τη δική του εκστρατεία μέσω του Σωματείου Ελίζα, ώστε να επιτευχθεί η επιμήκυνση της παραγραφής των αδικημάτων σεξουαλικής κακοποίησης που τελούνται σε ανήλικους στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δέχθηκα στο Instagram 40.000 μηνύματα που αφορούσαν παρόμοιες ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Τα διάβασα όλα. Είναι μεγάλο το ποσοστό των παιδιών που δέχονται κακοποίηση στη χώρα μας και δεν το επικοινωνούν. Τα ποσοστά είναι πολύ μεγάλα. Οι περισσότερες περιπτώσεις το έλεγαν πρώτη φορά. Αισθάνθηκα μια πολύ μεγάλη ευθύνη χωρίς να ξέρω πως να το διαχειριστώ για να βοηθήσω. 

Το Σωματείο Ελίζα συμβάλλει στον εντοπισμό της κακομεταχείρισης των παιδιών και στην πρόληψη, που είναι το ήμισυ του παντός. Οι 40.000 είναι μεγάλο νούμερο. Απάντησα σε όλους με πολύ προσοχή, γιατί αυτά είναι ευαίσθητα πράγματα. Όταν μοιράζεσαι κάτι και καταλαβαίνεις ότι είναι κι άλλοι εκτός από εσένα, είναι βοηθητικό. Ήμουν σίγουρος ότι ήμουν μόνος μου…» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας