Η Συνατσάκη ζητά συγγνώμη για τις αναρτήσεις της, για τον «Δήμητρα της Λέσβου»

 

Η συνταρακττική ιστορία του «Δήμητρα της Λέσβου», η ιστορία αυτού του πολυβασανισμένου ανθρώπου και η διαδρομή του από τη φτώχεια στα ψυχοφάρμακα και την κακοποίηση μέχρι την εξαφάνιση του από το Δρομοκαΐτειο, συνεχίζει να συγκλονίζει τα social media

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γνωστός «Δήμητρα», ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης από τη Λέσβο, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, από τις 6 Απριλίου. Έχει εκδοθεί silver alert από τη «Γραμμή ζωής», που ειδοποιήθηκε από πρόσωπα του περιβάλλοντός του, προκειμένου να εντοπιστεί. 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιστορία ενός βασανισμένου ανθρώπου - Από την φτώχεια και τα ψυχοφάρμακα της παιδικής ηλικίας στην αποδοχή αλλά και την κακοποίηση. Ο γνωστός «Δήμητρα», ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης από τη Λέσβο, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο - Η συγκλονιστική ιστορία της που έγινε γνωστή χάρη στο προσφυγικό

 

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να γράψει μερικά λόγια για τον αγνοούμενο Δημήτρη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το πρωί της Παρασκευής. Αναρτώντας λοιπόν κάποια stories, σημείωσε:

«Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν οι γονείς σου σε “τάϊζαν” ψυχοφάρμακα που έτριβαν κρυφά στο φαγητό σου χωρίς λόγο. Αν στα 17 σου σε έκλειναν στο ψυχιατρείο χωρίς λόγο. Αν έμπαιναν τώρα με τη βία στο σπίτι σου κάμποσα ανήλικα για να σε ξεφτιλίσουν ενώ τραβάνε βίντεο. Έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν μια ολόκληρη κοινωνία σε χλεύαζε, επειδή σου αρέσει να φοράς φορέματα και κολιέ. Επειδή έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Τη λένε Δήμητρα. Έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου. Το μάθαμε δύο μήνες μετά. Μέχρι και στη δήλωση εξαφάνισής της αρνούνται να την προσφωνήσουν σωστά. Τη λένε Δήμητρα και εύχομαι να βρεθεί υγιής» έγραψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός. 

  

  

 ​

Στη συνέχεια, ανέβασε το παρακάτω βίντεο και ανακάλεσε το θέμα της αντωνυμίας και του ονόματος και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος αποκαλώντας «ΤΗΝ Δήμητρα» και όχι «ΤOΝ Δήμητρα» 

Αυτό το κορίτσι είναι σπάνια υπέροχο!

  

 Δες το συγκλονιστικό βίντεο:

  
 
 
    
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»