Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Φωτοπούλου ξανά μαζί;

  17/05/2021 12:37
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Φωτοπούλου ξανά μαζί;

Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Φωτοπούλου ξανά μαζί;

  17/05/2021 12:37

Κατά την διάρκεια του Πάσχα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου βρέθηκαν ξανά και αναζωπυρώθηκε ο έρωτας τους,..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν αρέσκεται στο να απασχολεί τα ΜME με την προσωπική του ζωή, γι΄αυτό και σχεδόν ποτέ δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα. 

Αυτή τη φορά ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», ο τραγουδιστής είναι ξανά μαζί με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, με την οποία είχε χωρίσει κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νο1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον χωρισμό του σε ντοκιμαντέρ του Mega όπου συμμετείχε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια του Πάσχα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου βρέθηκαν ξανά και αναζωπυρώθηκε ο έρωτας τους, ενώ ξεκίνησαν και την αγαπημένη τους συνήθεια, τους περιπάτους στην Αθήνα. 

3904868183565705 f0eda33465a34751af4991d4c89314bf

Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ «Σε έχω ξεπεράσει» και από τότε ήταν αχώριστοι…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας