Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Oι συγγενείς των παικτών ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο

  14/05/2021 11:56
Oι συγγενείς των παικτών ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο

Oι συγγενείς των παικτών ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο

  14/05/2021 11:56

Γιατί δεν θα πάει η μητέρα του ή σύζυγος του Ντάφυ μαζί με τους συγγενείς των άλλων παικτών του #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ένα μεγάλο έπαθλο ετοιμάζει η παραγωγή του Survivor για τους παίκτες που θα βρίσκονται στο παιχνίδι μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά από περίπου πέντε μήνες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να σφίξουν στην αγκαλιά τους τούς γονείς τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. 

 Αυτές τις ημέρες, οι συγγενείς των παικτών της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας ετοιμάζουν τα πράγματα και τα χαρτιά τους, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα οι γονείς των παικτών θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα σε 12 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκεκριμένα, οι μητέρες των διαγωνιζόμενων είναι εκείνες που θα συναντήσουν τα παιδιά τους, μετά από τόσους μήνες. Ωστόσο, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει η αδερφή του, Δέσποινα.

Η μητέρα του τραγουδιστή βρίσκεται στη Ρόδο και δεν μπορεί τα ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους. Το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη, η οποία έχει ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και τον γιο τους, Νικόλα, τον οποίο δεν μπορεί να αφήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας