Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιοι βρέθηκαν κατευθείαν στους οχτώ του #MasterChefGR;

  11/05/2021 08:28
Ποιοι βρέθηκαν κατευθείαν στους οχτώ του #MasterChefGR;

Ποιοι βρέθηκαν κατευθείαν στους οχτώ του #MasterChefGR;

  11/05/2021 08:28

Η νικήτρια oμάδα κάνει ποδαρικό στο radio restaurant του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αξιολόγηση των πιάτων της ομαδικής δοκιμασίας ξεκίνησε απόψε στο MasterChef κι οι τρεις κριτές ξεκαθάρισαν σε ποια στοιχεία υπερτερούσαν οι τρεις ομάδες και σε ποια υστερούσαν. 

Ωστόσο μια κολούμπρα στην Mπλε ομάδα έφερε αμηχανία καθώς ήταν λίγο καμμένη και τοποθετήθηκε χαμηλά στο πιάτο. Ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε γιατί το έκρυψαν ή γιατί το έβαλαν χαμηλά στο στήσιμο για να μην φανεί, με την Μαρίνα Ντεμολλάι να αναφέρει ότι δεν το έκανε αυτή αλλά ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Μόνο που υποστήριξε ότι είδε πως ο Παναγιώτης δάγκωσε και δοκίμασε πριν το δώσει και στους ίδιους για να το εγκρίνουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Στο βίντεο που έδειξε ξανά η παραγωγή ο Παναγιώτης απλά πετά το υλικό στους δύο και η Μαρίνα αναφέρει ότι ήταν πολύ καλό αλλά εκ του αποτελέσματος δεν ήταν… Την κίνηση αυτή δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι ο συμπαίκτης της, Γιάννης Αυλωνίτης.

Ποιοι παίκτες πήγαν για φαγητό το εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τρεις ήταν οι τυχεροί που απόλαυσαν ένα πεντανόστιμο γεύμα από το νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.Από την Κόκκινη Ομάδα του MasterChef την εμπειρία είχαν η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάννι και ο Αλέξανδρος ενώ οι εναπομείναντες… χαμένοι παίκτες προχώρησαν στην δοκιμασία ασυλίας.

Οι έξι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 3 λεπτά είχαν για να δοκιμάσουν το πιάτο με κλειστά μάτια και ακόμη 2 λεπτά για να γράψουν όσα περισσότερα από τα 30 υλικά κατάφεραν να αναγνωρίσουν.

Ο Ιωάννης κατάφερε να βρει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο και έτσι είναι ο νικητής της τυφλής γευσιγνωσίας!

Παραμένει ασφαλής στο MasterChefκαι θα παρακολουθεί τους συμπαίκτες του από τον εξώστη στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης.

Δες σήμερα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας