Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Με ποιους πέρασε ο Φουρθιώτης το πρώτο του βράδυ στο κελί (33) στο Κορυδαλλό;

  03/05/2021 10:38
Με ποιους πέρασε ο Φουρθιώτης το πρώτο του βράδυ στο κελί (33) στο Κορυδαλλό;

Με ποιους πέρασε ο Φουρθιώτης το πρώτο του βράδυ στο κελί (33) στο Κορυδαλλό;

  03/05/2021 10:38

Οι πρώτες ώρες του Μένιου Φουρθιώτη στη φυλακή - Το κελί, οι συγκρατούμενοί του και η ειδική διατροφή που ζήτησε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πάσχα στη φυλακή έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό όπου θα κρατηθεί μέχρι να γίνει η δίκη του.

Μετά την απολογία του, καθώς και τις απολογίες των συνεργών του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή τους, καθώς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος μόνο με κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Σύμφωνα με το Mega, μετά από ανακριτική διαδικασία που κράτησε σχεδόν 10 ώρες, ο 35χρονος παρουσιαστής δήλωσε αθώος στην απολογία του: «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος».

Ο Φουρθιώτης κρατείται στην πτέρυγα 6 των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 κρατούμενοι που θεωρούνται χαμηλής επικινδυνότητας. Ο ίδιος έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ έχει αιτηθεί επικοινωνία και με τους δικηγόρους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας