Το μήνυμα της Πολίτη για Σπυρόπουλο που είναι σε κρίσιμη κατατάση με κορωνοϊό

 

Τι αποκαλύπτει για τον σύντροφό της; - Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό η Χριστίνα Πολίτη - Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σπυρόπουλος. «Η οικογένειά μου χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Αίσιο τέλος είχε για την Χριστίνα Πολίτη η περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η ίδια είχε ήπια μόνο συμπτώματα, χωρίς να χρειαστεί ευτυχώς νοσηλεία. Η καραντίνα για εκείνη τελείωσε πλέον και έτσι σήμερα έκανε τον περίπατό της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη.

Ωστόσο, ο σύντροφός της, Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες με κορωνοϊό στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να μην χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Η Χριστίνα Πολίτη, με μια ανάρτησή της στο Instagram, απευθύνει έκκληση για τήρηση των μέτρων σημειώνοντας ότι η οικογένειά της «χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση».

«Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα - ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα...» προσθέτει, ενώ το μήνυμά της κλείνει με ένα ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη:

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση ..

Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια.

Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα - ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα "δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ" και μακρυά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές - αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη