Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Παπαρίζου αποκαλύπτει για την εμφάνισή της στον τελικό της #Eurovision2021

  29/03/2021 09:08
Η Παπαρίζου αποκαλύπτει για την εμφάνισή της στον τελικό της #Eurovision2021

Η Παπαρίζου αποκαλύπτει για την εμφάνισή της στον τελικό της #Eurovision2021

  29/03/2021 09:08

«Εννοείται ότι έπρεπε να πω ναι γιατί ένιωθα πολύ την αποχή από την #Eurovision κι ήθελα να μπω μέσα σε αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» είχαν τηλεφωνική σύνδεση με την Έλενα Παπαρίζου, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί στον τελικό της φετινής Eurovision με μία διαφορετική εκδοχή του «My Number One».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως! Δεκαέξι χρόνια μετά η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην #Eurovision2021

«Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας. Πέρυσι στενοχωρήθηκα πολύ που έγινε απλά μόνο μια παρουσίαση των συμμετοχών. Μου έγινε τιμητικά η πρόταση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Lordi, την Sandra Kim κ.ά. για το «Rock the Roof», το οποίο θα γίνει επάνω σε διαφορετικές ταράτσες και θα προβάλλεται το Ρότερνταμ. Εννοείται ότι έπρεπε να πω ναι γιατί ένιωθα πολύ την αποχή από την Eurovision κι ήθελα να μπω μέσα σε αυτό. Έχω καιρό να ταξιδέψω και θέλω να περάσω τέλεια σε αυτήν την μουσική γιορτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ενδεχόμενο γάμου και ο λόγος που ο Mike δεν θα πάει μαζί της στην Ολλανδία. Η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στην #Eurovision2021, για την Κύπρο! 

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ξανά με τον Φωκά Ευαγγελινό για αυτό που θα παρουσιάσουμε στο Ρότερνταμ κι ότι γνώρισα την Στεφανία. Είναι μικρή και μου αρέσει όλο αυτό το φρέσκο πράγμα που βλέπω. Έχω αδυναμία στα νέα παιδιά και της ευχήθηκα μόνο να είναι ο εαυτός της. Το τραγούδι παίζει ρόλο, όπως και το πως θα είναι το σύνολο της εμφάνισής της… Εγώ πάντα λέω ότι με το κατάλληλο τραγούδι, θα μπορούσα να με φανταστώ ξανά και να πάω.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας