Σάλος με τη Meghan Markle! Η Sun έβαλε ντετέκτιβ να ξεκοκαλίσει το παρελθόν της

 

Νέες αποκαλύψεις - Για «άπληστες πρακτικές» έκαναν λόγο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry - Η εφημερίδα επιμένει πως του είπε να συλλέξει στοιχεία με νόμιμο τρόπο - Πώς ένιωσε ο πρίγκιπας William όταν άκουσε τη νύφη του Meghan, να μιλάει για την Kate;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μία εβδομάδα και κάτι ημέρες έχουν περάσει, από την ημέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah. Ακούσαμε πολλά πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζαμε και αρκετά ομολογουμένως μας συγκλόνισαν. Η Meghan μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον καυγά της με την Kate λίγες μόνο ώρες πριν τον γάμο της με τον Harry.  

Η δούκισσα του Sussex δεν είπε κάτι αρνητικό για τη συννυφάδα της, ενώ ανέφερε πως οι δυο τους έλυσαν την παρεξήγηση, και πως η Kate της ζήτησε συγνώμη για όλο αυτό που συνέβη τότε. Ένα πράγμα δεν αναρωτήθηκε όμως κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πώς ένιωσε ο πρίγκιπας William όταν άκουσε τη νύφη του Meghan, να μιλάει για την Kate;

«Ο William είναι πολύ προστατευτικός με την Κέιτ και μπορεί να θυμώσει», είπε η Penny Junor, μία σεβαστή βιογράφος για τα αδέρφια, στο «People». Στη συνέχεια πρόσθεσε πώς θα ένιωθε ο William, λέγοντας: «Με το να κατονομάσει η Meghan την Kate με αρνητική χροιά, είναι χειρότερο από το να επιτίθεται στον ίδιο τον εαυτό του».

Η Meghan μίλησε για τη δούκισσα Kate δύο ξεχωριστές φορές. Η μία ήταν για να ξεκαθαρίσει έναν τίτλο που βγήκε γι’ αυτές πριν από χρόνια που έδειχνε ότι η Meghan κάποτε έκανε την Kate να κλαίει πριν από τον βασιλικό γάμο του 2018.

«Αυτό ήταν το σημείο που όλα άλλαξαν. Και δεν το λέω για να είμαι σκληρή γιατί όντως η εβδομάδα εκείνη πριν τον γάμο ήταν δύσκολη. Κι εκείνη ήταν εκνευρισμένη για κάτι, αλλά το κατάλαβε και απολογήθηκε και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Αυτό που ήταν συγκλονιστικό ήταν πως έξι, επτά μήνες μετά το γάμο μας κυκλοφόρησε το αντίστροφο εντελώς στον έξω κόσμο. Δεν θα ήθελα ποτέ να βγει κάτι αρνητικό γι 'αυτήν», είπε η δούκισσα του Sussex στην Oprah.

 

Για «άπληστες πρακτικές» στα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σχολιάζοντας την πρόσληψη του ιδιωτικού ντεντέκτιβ από την εφημερίδα «Sun» το 2016, για να κατασκοπεύει αυτήν και την οικογένειά της.

Ο Νταν Χανκς, ο οποίος ζει στο Λος Άντζελες, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Byline Investigates» ότι συνέταξε μια έκθεση 90 σελίδων για το μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας τον Οκτώβριο του 2016, λίγο αφότου η εφημερίδα «Sun» έμαθε για τo δεσμό της με τον πρίγκιπα Harry. 

Πολλές από τις πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια του ανταποκριτή της βρετανικής εφημερίδας στις ΗΠΑ είναι απόρρητες: φέρεται να περιλαμβάνουν αριθμούς τηλεφώνων συγγενών, βασικές πληροφορίες για τον πρώην σύζυγό της καθώς και τον προσωπικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Meghan Markle.

Τώρα ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ισχυρίζεται ότι τις πήρε από μια βάση δεδομένων που δεν μπορούσε νομίμως να χρησιμοποιηθεί για δημοσιογραφικούς σκοπούς.

Ο Χανκς υποστήριξε στους «New York Times» πως η εφημερίδα «Sun» τον έβαλε να υπογράψει μία επιστολή που να δηλώνει ότι δε θα χρησιμοποιούσε παράνομες μεθόδους για να εντοπίσει ανθρώπους ή να ψάξει στο παρασκήνιο:

«Μετά όμως οι δημοσιογράφοι μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: "Αλλά εάν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, συνεχίστε να το κάνετε με πονηρό τρόπο"».

Η βρετανική εφημερίδα αρνείται αυτό τον ισχυρισμό και λέει πως είχε μια γραπτή συμφωνία με τον ιδιωτικό ερευνητή ότι δε θα παραβίαζε τον νόμο ενώ εργαζόταν για το πρακτορείο και πως δεν ήξερε ότι το είχε κάνει.

Ο εκδότης της εφημερίδας υποστήριξε ότι σταμάτησε να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του το 2017, αφότου μπήκε στη φυλακή όταν κρίθηκε ένοχος για εκβιασμό σε μια άσχετη υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eκπρόσωπος του εκδότη της «Sun» δήλωσε:

«Το 2016, η Sun ζήτησε νόμιμα από τον κύριο Χανκς να ερευνήσει στοιχεία επικοινωνίας και διευθύνσεις για την Meghan Markle και τους πιθανούς συγγενείς, χρησιμοποιώντας νομικές βάσεις δεδομένων. Πληρώθηκε με το ποσό των 2.055 δολαρίων.

Στον κύριο Χανκς δεν δόθηκε άδεια να κάνει τίποτα παράνομο ή να παραβιάσει νόμους περί απορρήτου, αντιθέτως του δόθηκε σαφής γραπτή δήλωση να ενεργήσει νόμιμα και υπέγραψε νομική δέσμευση ότι θα το έκανε.

Σε καμία περίπτωση η «Sun» δεν ζήτησε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Meghan Markle, ούτε χρησιμοποίησε τις πληροφορίες που παρείχε για οποιαδήποτε παράνομη πρακτική. Η «Sun» συμμορφώνεται με όλους τους νόμους και κανονισμούς και διατηρεί αυστηρά πρωτόκολλα σε σχέση με τη λήψη πληροφοριών από τρίτους. Υπάρχει αυστηρή συμμόρφωση για την κάλυψη όλων των δημοσιευμάτων μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται σε «πόλεμο» με τα βρετανικά ταμπλόιντ τα τελευταία δύο χρόνια, με την δούκισσα να μηνύει με επιτυχία την «Mail on Sunday» για τη δημοσίευση μιας ιδιωτικής επιστολής που έστειλε στον πατέρα της.

Η συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Oprah Winfrey ξεκίνησε ένα εθνικό ντιμπέιτ σχετικά με το ρατσισμό στα βρετανικά ΜΜΕ, η οποία στοίχισε- προσωρινά -τη δουλειά του Piers Morgan- μεγάλου επικριτή της στο δίκτυο «ITV» όπου συμπαρουσίασε την πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» με την Σουζάνα Ρέιντ.

Χτες, πάντως, ο εκρηκτικός δημοσιογράφος που εξακολουθεί να αμφισβητεί τα όσα είπε η Meghan περί ρατσισμού στην Oprah, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι επιστρέφει στο δίκτυο ITV.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πηγές του Παλατιού, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι λυπημένη και όχι οργισμένη από τη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος Sussex στην Αφροαμερικανή δημοσιογράφο Oprah Winfrey.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου