Προφυλακιστέος ο 43χρονος σχεδιαστής μόδας, για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης

 

 

Η μητέρα του σχεδιαστή μόδας ξεσπά: «Δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν το παιδί μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο σχεδιαστής μόδας έπεται από την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό, ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Στην υπόθεση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φέρεται να εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας φωτογράφος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός σχεδιαστής μόδας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στην Ελλάδα

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους.

Στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ.

Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο Κώστας Μητροβγένης είναι ο γνωστός σχεδιαστής που στο σπίτι του στην Ανθούσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102,40 γραμμάρια κοκαΐνη την προηγούμενη βδομάδα από τη δίωξη ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Πως οδηγήθηκαν στην σύλληψη

Από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε προκύπτει ότι οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία η οποία ανέφερε ότι ο Μητροβγένης κατείχε και διακινούσε ποσότητες κοκαϊνης που αποθήκευε στο σπίτι του στην Ανθούσα. Κλιμάκιο των Αρχών μετέβη στην περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια μονοκατοικία με αραιή κίνηση οχημάτων και πεζών. Προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί αποφάσισαν τη διενέργεια αιφνιδιαστικής έρευνας.

Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας εκείνος «αντιλαμβανόμενος την πρόθεση των αστυνομικών, απέρριψε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, τους ζυγούς ακριβείας και τα πλαστικά σακουλάκια, σε παρακείμενη κεραμοσκεπή και αύλειο χώρο της οικίας, προκειμένου να μην εντοπισθούν και κατασχεθούν».

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν από τον έλεγχο να εντοπίσουν μια νάυλον συσκευασία που περιείχε 50,7 γραμμάρια κοκαϊνης, μια συσκευασία με 23,3 γραμμάρια κοκαϊνης, δυο ακόμα που περιείχαν συνολικά 20,6 γραμμάρια κοκαϊνης, 1,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια επιτραπέζια ζυγαριά ακριβείας καθώς και μια ακόμη ζυγαριά.

Παράλληλα σε υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαϊνης. Μέσα στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 2.715 ευρώ αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία ενδέχεται να μιλήσουν σχετικά με το ποιοι ήταν οι πελάτες του Μητροβγένη και υποβλήθηκαν ήδη ως πειστήρια στις δικαστικές Αρχές.

Ποιος είναι ο Κώστας Μητροβγένης

Ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης είναι ενδυματολόγος, ηθοποιός, σκηνογράφος.

Ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας στη σχολή Zer Fam. Έλαβε μέρος στον διαγωνισμό «48 Hours Fashion Project» καθώς και στον «Triumph Inspiration Award» όπου και διακρίθηκε στην 3η θέση.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις 2047 (2017), Η Αληθινή ιστoρία της Αΐντας και του Ρανταμές (2017), Έντεκα (2017), Κυνηγητό με τις σκιές (2019).

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Ο χώρος της μόδας δεν είναι μαγικός. Τι σημαίνει μαγικός; Ψεύτικος; Μη πιστευτός; Η κάτι που δεν γίνεται; Αυτή είναι μια φράση που την χρησιμοποιούν πολλοί και είναι λάθος. Όταν πιστεύεις σε κάτι σχεδόν όλα γίνονται. Το μαγικό είναι όμορφο, όσο δεν ξέρεις το πως γίνεται. Όταν μάθεις όμως χάνει το μαγικό του κόσμο. Πως μπορείς να πεις κάτι μαγικό όταν αλλάζει κάθε έξι μήνες; Τίποτα σταθερό στην μαγεία αυτή γιατί οι άνθρωποι βαριούνται εύκολα και οι εταιρείες θέλουν ανά έξι μήνες πωλήσεις από τις κλωστές, μέχρι το τελικό ρούχο. Δεν πειράζει… Μόδα είναι θα περάσει. Τα παλαιότερα χρόνια η μόδα άλλαζε κάθε 10 χρόνια ή και παραπάνω.

Τώρα θέλουν-θέλουμε συνέχεια νέα… κόλπα. Τα μαγικά κόλπα όμως είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Εμείς δίνουμε τη μαγεία στη μόδα και όχι η μόδα σε εμάς. Με το πως χρησιμοποιούμε τη μόδα (παλαιά- νέα) εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε νέες μόδες. Η μαγεία είναι στο χέρι μας, για την μόδα αλλά και για την ζωή μας. Έτσι ξεκίνησα και εγώ από μικρός να κάνω μαγικά κόλπα με τα ρούχα που είχα. Αυτό με έκανε να θέλω να βάλω την μαγεία μου στην μόδα και να δώσω κάτι διαφορετικό σε εμένα αλλά και στους ανθρώπους γύρω μου».

Στην παρουσίαση της collection του το 2014 η οποία βρίσκεται στο επίσημο site του αναφέρει:

«…και αν θέλεις να χρωματίσεις το κορμί σου,

μην το αφήνεις στα χέρια άλλου “νου”.

Κοίτα τον δρόμο της φωτιάς που έχεις μέσα σου βαθειά να περνάει μέσα

από το πνεύμα, τα συναισθήματα και όλα τα υλικά…δικά σου είναι όλα αυτά!

Μη μένεις στη διάφανη σιωπή και ξεδίπλωσε το φως σου σαν αστραπή!

 

Η μητέρα του σχεδιαστή μόδας που προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών μίλησε αποκλειστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ίδια υποστήριξε ότι το παιδί της έχει ένα λαμπρό επαγγελματικό παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται σε όλα αυτά που τον κατηγορούν.

«Σαν κάθε μάνα θα πω τα καλύτερα για το παιδί μου εγώ. Αυτό βέβαια μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς από μία έρευνα που θα κάνετε στο περιβάλλον που ήταν και εργάστηκε, με τις επιδείξεις που έκανε και με τα πρόσωπα, όλα αυτά που συνεργάστηκε. Δεν μου έλεγαν “όμορφο παιδί”, μου έλεγαν “έχεις το καλύτερο παιδί”. Συνέχισε και να αγωνίζεται μετά το μεγάλο ατύχημα που είχε. Αγωνίστηκε πολύ ακόμα και με σίδερο στο πόδι το 2013… Έκανε επιδείξεις, έκανε κατασκευές, έχει πάρει βραβεία για τα ρούχα που έδειξε… Έχει ένα λαμπρό επαγγελματικό παρελθόν.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι προσωπικά δικό του, αφορά τον εαυτό του. Ό,τι έκανε το έκανε για το εαυτό του. Γιατί αυτή η αυστηρότητα… Έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά που σας λέω, τα έχουν καταθέσει στη δικογραφία χαρτιά, τα πάντα. Από εκεί και πέρα δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είδα και αυτό με έχει στενοχωρήσει αφάνταστα. Δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν το παιδί μου. Δεν έχει εμπλακεί πουθενά, η μόνη εμπλοκή που έχει είναι ο εαυτός του» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»