Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες και να δημιουργούν εντυπώσεις…»

  28/02/2021 12:47
«Δεν ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες και να δημιουργούν εντυπώσεις…»

«Δεν ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες και να δημιουργούν εντυπώσεις…»

  28/02/2021 12:47

Σε μία ανάρτηση «έξω από τα δόντια» προχώρησε ο Δημήτρης Άνθης. Ο σεφ, που κατήγγειλε 37χρονο ηθοποιό για βιασμό πριν από περίπου 15 χρόνια, θέλησε να απαντήσει σε όσους κατέκριναν τον τρόπο που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου και να διαφωνώ με κάθε άποψη ή κριτική η οποία με ενοχλεί. Δυστυχώς, τις απόψεις τις εκφράζουν άνθρωποι και όχι ζώα. Τι να κάνουμε τώρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δε ζήτησα τη γνώμη κανενός και ούτε ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες για να δημιουργούν εντυπώσεις. Πάντα ήμουν ενεργός στα social media και ότι έχω βρεθεί σε μία άσχημη κατάσταση τη δεδομένη χρονική περίοδο, δε θα με εμποδίσει να έχω άποψη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε στην αναδημοσίευση της ανάρτησης. 

3837479441391376 anthis

 Νωρίτερα, ο κ. Ροδουσάκης, δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται από τον Δημήτρη Άνθη για βιασμό, είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: 

«Όταν κάποιος δηλώνει ανταποκριτής κατά των ανθρωπίνων εγκλημάτων, από ό,τι ενημερώνουν με μήνυμα από τα κοινωνικά δίκτυα, τι να πω… Δεν είναι αντικείμενο της δικής μου επιστήμης. Στη διαχείριση που κάνει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του, λέει πολλά για το πώς κινείται και τι κίνητρα μπορεί να έχει. Για τον εγκαλούντα μιλάω. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας