Το παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για τους μπλε και το πολυβόλο Καρολίνα

 

Από πολλούς καυγάδες σημαδεύτηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4. Εντάσεις που είχαν να κάνουν με την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη, αλλά και τα παράπονα της Ελευθερίας Ελευθερίου για την μοιρασιά του φαγητού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου ήταν το θέμα συζήτησης στην παραλία των κόκκινων το βράδυ μετά το συμβούλιο. Οι παίκτες συγκεντρωμένοι γύρω από τη φωτιά εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για τον 41χρονο σχεδιαστή κοσμημάτων που πήρε την βάρκα της επιστροφής, ενώ η κουβέντα πήγε και στην άλλη υποψήφια προς αποχώρηση της ομάδας την Ανθή Σαλαγκούδη που το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η συζήτηση των κόκκινων για την αποχώρηση του Περικλή συνεχίστηκε και το πρωί, καθώς δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τι είδε ο κόσμος και δεν τον ψήφισε να παραμείνει στο Survivor 4. Στεναχωρημένος που τον έβγαλε στον… τάκο ήταν και ο Γιώργος Κόρομι εξηγώντας στους συμπαίκτες του γιατί, με τον Τριαντάφυλλο να ποντάρει ότι στον τελικό θα πάει η «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος επιτέθηκε στον τραγουδιστή και ο Τριαντάφυλλος απάντησε και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν.

Ένταση δημιουργήθηκε και μεταξύ Σοφίας Μαργαρίτη και Τριαντάφυλλου, με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος, μιλώντας μπροστά στην κάμερα, ουσιαστικά πήραν θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου.  Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ανθή δεν κάνει για το Survivor. Εδώ πέρα πεινάμε πραγματικά. Χάνουμε παίκτες καλούς για να μένει η Ανθή. Πεινάμε, θα μείνουν μόνο τα κόκκαλά μας στο τέλος».

Ξενερωμένοι για την αποχώρηση του Περικλή και όχι του Αλέξη Παππά ήταν και ο Νίκος Μπαρτζής με τον Τζειμς Καφετζή στην παραλία των μπλε. «Ήταν όλοι σαν κηδείες» σχολίασε ο Κρις Σταμούλης για τους συμπαίκτες του που είδαν πως οι δυο δικοί τους υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν. «Από εδώ και στο εξής είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα μάθημα με το δικό μας τρόπο χωρίς να αφήσουμε πολλά ίχνη στη δική μας ομάδα» διεμήνυσε ο Αλέξης Παππάς.

Ένταση υπήρξε και στους μπλε για το μοίρασμα των μερίδων φαγητού μετά από τα παράπονα της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως έκανε λάθος και να προκαλεί την αντίδραση της Άννας Μαρίας. Ο Τζειμς Καφετζής πρότεινε να μοιράσουν τις προμήθειες για να μειωθούν οι προστριβές. Η πρόταση του έγινε αποδεκτή παμψηφεί.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο των νέων παικτών ο Κρις Σταμούλης θεωρεί ότι θα ευνοήσει την μικρή τους ομάδα (Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερία), ενώ αναφέρθηκε και στην είσοδό του πρώην της Μαριαλένας και τις συμμαχίες που αναμένεται να δημιουργηθούν. (Διαβάστε εδώ για την είσοδο των πέντε νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ)

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, αυτή τη φορά οι δυο ομάδες δεν μπήκαν σε στίβο μάχης, αλλά σε μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου με άμμο. Στο beach soccer τρεις παίκτες των κόκκινων θα αντιμετώπιζαν τρεις των μπλε για μια φρατζόλα ψωμί με ταχίνι σε διαφορετικές γεύσεις. Ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για τους μπλε, αφού με την ένταξη των νέων παιχτών, η ομάδα απέκτησε τρεις συνολικά ποδοσφαιριστές. 

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες των δυο ομάδων προσπάθησαν να μιμηθούν τους Μέσι και Ρονάλντο. Μπορεί η τεχνική να έλειπε από κάποιους όμως το πάθος για τη νίκη και φυσικά το φαγητό δεν απουσίαζε από καθέναν. Νικήτρια αναδεικνυόταν η ομάδα που πετύχαινε πρώτη δυο γκολ. 

Οι μπλε έδειξαν να… μιλάνε καλύτερα στο τόπι και κατάφεραν να νικήσουν τους κόκκινους με 10-6 και να απολαύσουν το έπαθλό τους. Όμως MVP του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες, αποδείχτηκε η Καρολίνα, η οποία, με τη βοήθεια των υπόλοιπων κοριτσιών, σήκωσε στους ώμους της την κόκκινη ομάδα. 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται