Baby boom! Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη στο πρώτο της παιδί!

 

Ο έρωτας, η σχέση από απόσταση και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού! Σύσσωμη η εγχώρια showbiz εύχεται στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πιο όμορφη ανακοίνωση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, ανακοινώνοντας στον κόσμο το χαρμόσυνο γεγονός.

«Είναι τόσα πολλά …. διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει… ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στα social media.

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και ανυπομονεί να γίνει μανούλα! Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί τρία σχεδόν χρόνια και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ωστόσο, η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε στο πλευρό του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Αυτή την περίοδο, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην Ζυρίχη, με τον σύντροφό της να την προσέχει καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, είτε ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την χιονισμένη Ζυρίχη – φορώντας ένα χοντρό παλτό για να κρύβει την κοιλίτσα της – είτε αποκαλύπτοντάς μας τις λιγούρες της… παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε ότι είναι έγκυος!

Η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι επιθυμεί να κάνει οικογένεια με τον Στέλιο Μανουσάκη, ενώ τα δημοσιεύματα τους ήθελαν συνεχώς να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

​Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε το πρωί της Δευτέρας και η καλή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου. 

Η παρουσιάστρια που φάνηκε να γνωρίζει την είδηση έστειλε στην παλιά της συνεργάτιδα τις πιο θερμές ευχές και την αγάπη της στο ζευγάρι που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε πως κάθε φορά που μιλά με την Μαρία Ηλιάκη στο τηλέφωνο η χαρά της είναι κάτι που ακούγεται έντονα στη φωνή της.

«Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει… Δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Την ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη Μαρία Ηλιάκη και μάλιστα είχαν μοιραστεί και πολλές προσωπικές τους στιγμές, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και παραδέχτηκε πως όταν είδε την ανάρτησή της έβαλε τα κλάματα γιατί θυμήθηκε όσα είχαν περάσει μαζί.
 
«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τη Μαρία και όμορφες και δυσάρεστες. Από τις όμορφες όμως κρατάω ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Είχε χάσει τη μαμά της και σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήθελε να κάνει παιδί, είναι πολύ της οικογένειας, έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει… Σας το είχε πει, την είχα δει και στον ύπνο μου πριν λίγο καιρό και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα…Αισθανόμουν ότι είναι καλά. Έχουμε περάσει πάρα πολλές στιγμές μαζί, και σε δύσκολες δικές μου στιγμές μου έχει σταθεί πολύ, όχι μόνο της Μαρίας. Έχουμε σταθεί πολύ η μια στην άλλη. Το είχα μάθει, όχι από την ίδια από έναν κοινό γνωστό. Ήξερα ότι θα το πει εκείνη όταν νιώσει έτοιμη και επειδή ξέρω ότι θα την παίρνουν τώρα όλοι, δε πρόκειται να μιλήσει πουθενά, θα το κάνει όταν θέλει εκείνη. Της έστειλα και ένα προσωπικό μήνυμα… Παιδιά χθες έκλαψα όταν το είδα γιατί πήγα χρόνια πίσω, σε όλα αυτά που είχαμε περάσει μαζί, σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε στιγμές που είχε περάσει η μια στο σπίτι της άλλης, και στο καμαρίνι, και σε συζητήσεις που είχαμε κάνει. Ξέρω πόσο πολύ ήθελε ένα παιδάκι… Της αξίζει κάθε ευτυχία και θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική μαμά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
 

Από τη στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η ανάρτησή της στο Instagram απέσπασε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια από ευχές! Σύσσωμη η ελληνική showbiz και οι διάσημοι φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να της ευχηθούν για το χαρμόσυνο γεγονός. 

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ολυμπία Χοψονίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλοί ακόμη.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 


     

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια