Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Οι Μέλισσες έχουν καβαλήσει το καλάμι... βουίξε το κεφάλι μου και έγινα Σφίγγα»

  12/02/2021 09:15
«Οι Μέλισσες έχουν καβαλήσει το καλάμι... βουίξε το κεφάλι μου και έγινα Σφίγγα»

«Οι Μέλισσες έχουν καβαλήσει το καλάμι... βουίξε το κεφάλι μου και έγινα Σφίγγα»

  12/02/2021 09:15

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φάνηκε μέσα από ανάρτησή της η Νικολέτα Βλαβιανού καθώς, όπως ανέφερε, δεν της άρεσε συμπεριφορά ηθοποιού που παίζει στις «Άγριες Μέλισσες». Οι δυο τους συναντήθηκαν σε διαγνωστικό κέντρο  για το εβδομαδιαίο τεστ κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η ανάρτηση της ηθοποιού αναφέρει: «Άγριες μέλισσες»….καλάμια και λοιπά είδη…. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι «Mέλισσες» εκτός από κεντρί, έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»….

Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19….

Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού, εμφανίζεται η «Άγρια μέλισσα» με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα... με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους (όρθιους κηφήνες) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….

Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα, ούτε η αναφορά στο επάγγελμα… (άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες…)

Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε (λόγω μάσκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ. που ήταν μαζί μου (γνωστή ηθοποιός επίσης...) βρισκόμαστε σε καθημερινά γυρίσματα.

Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία (λες και δεν υπάρχει άλλο σίριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)

Που παίζετε εσείς ;;;

Στον «Πλάτανο» απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα (σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους…)

Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος, μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. (από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα (μας…) ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!)… ήρθε η σειρά μου...

Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω…

Η βασίλισσα (που επαναλαμβάνω, γνωριζόμαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ…

Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου;;; της αντιγύρισα… Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα, έλεος!!!

Και να φανταστεί κανείς πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει, στον δε Διόνυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών… εεεε ντροπή πιά…!!!!»

3823530574279690 ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας