Θρίλερ με τον ράπερ Lamanif: Η γιαγιά του προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισής του

 

Άφαντος ο Έλληνας ράπερ! Το βίντεο που προκαλεί ανησυχία. Δηλώθηκε επίσημα η εξαφάνισή του. Τι υποστηρίζει ο πατέρας του. Η κόντρα του με τον Light.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση γνωστού ράπερ που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας και προηγουμένως είχε πει σε ανάρτησή του ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Από το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκαν και επίσημα οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του, καθώς σύμφωνα με το makthes.gr η γιαγιά του προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.    

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο ίδιος ο νεαρός μουσικός ανέβασε βίντεο στα social media αποχαιρετώντας φίλους, γνωστούς και εχθρούς, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει. 

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ την νύχτα υπήρχε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των αρχών για να τον αποτρέψουν.

Ο 24χρονος αναφέρεται στην ύπαρξη ενός άλλου βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με Έλληνα ράπερ! Απείλησε με αυτοχειρία - Αναζητείται από την αστυνομία

Αναλυτικά τι είπε στην ανάρτησή του ο νεαρός ράπερ:

«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς μάγκες. 8/2/2021 ονομάζομαι Λ… γνωστός ως Lamanif. Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω, αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD.

Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα. Ψυχίατρος, Zanax αλλά πάνω από όλα να μην με ξανά – ενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να σας πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν. Λογικό δεν τους αντιπροσωπεύω, όπως το νιώθουν. Είμαι διαφορετικός όπως λένε. Εγώ ξέρω ότι με λένε Λ…. Ό,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ότι είπα για τους Πόντιους, Ρώσους, Αρμένιους και τσιγγάνους ζητάω συγνώμη αν προσβλήθηκαν που τους ανέφερα στα tracks. Θα τα κατεβάσω γι’ αυτούς επειδή λένε για φυλακές και εγώ δεν έχω σχέση με αυτά. Έθιξα τα πιστεύω τους. Αυτοί δεν έχουν τέτοια λάθη. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε.»

O πατέρας του, από τη Γερμανία, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Μου έστειλε ένα μήνυμα που δε με ανησύχησε. Μου ζητούσε να κάνω κάποια χαρτιά για να έρθει στη Γερμανία. Ήθελα κι εγώ να τον δω και να δει κι εκείνος τον αδερφό του, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν μπορούσαμε. Δεν ήρθαμε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και θέλαμε να ειδωθούμε. Θέλουμε μόνο να είναι καλά. Έχω να τον δω πάνω από έναν χρόνο. Ήμασταν πάντα δίπλα του. Έχω επαφή με το παιδί, μιλούσαμε τακτικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε, μάλιστα, πως από την ώρα που είδε το βίντεο που ανακοίνωνε ο γιος του την πρόθεσή του για αυτοκτονία, δεν σταμάτησε να του τηλεφωνεί.

Η κόντρα του με τον Light

Τι είχε προηγηθεί; Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα andro, Μια ομάδα από trappers, είχαν διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Μανιφάβας έγλειφε μια γυναικεία πατούσα φορώντας ένα γυναικείο εσώρουχο. Ένα άλλο βίντεο, τον έδειχνε να έχει ανοιχτό το στόμα του την ώρα που ένα χέρι τίναζε μέσα του ένα τσιγάρο.

Επίσης, κυκλοφόρησαν προσωπικές άσεμνες φωτογραφίες που είχε στείλει ο Μανιφάβας.

 

Στο instagram  τον βλέπουμε να λέει: «Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε (σ.σ. εννοεί τα shaming βίντεο). Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρος, ζάναξ αλλά πάντα ο φόβος να μην με ενοχλήσουν ξανά.

Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας, για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Ο Lamanif που αγνοείται, με τους στίχους του έκανε λεκτικές επιθέσεις, υποτιμώντας άλλους ανθρώπους, κοροϊδεύοντας το χρώμα των μαλλιών τους ή την καταγωγή τους. Απειλούσε ανοιχτά ότι θα βλάψει ανθρώπους, άφηνε υπαινιγμούς για τις συντρόφους άλλων.

Αυτό, εκνεύρισε έντονα ορισμένους, μεταξύ των οποίων ο Light, ο CJ, κι ο ThugSlime.

Απευθυνόμενος στους 335 χιλιάδες ακολούθους του, ο Light διαβεβαιώνει τώρα ότι ο Μανιφάβας δεν θα υλοποιήσει την απειλή του και τονίζει:«Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει. Θα κάνει κάποια πολύ θλιβερή και αστεία απόπειρα, μόνο και μόνο για να ανεβάσει story από το νοσοκομείο, για να κάνει την Ιωάννα Τούνη 2, να κάνει τέλος πάντων τον καημένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»