Οι απαντήσεις Μπουρδούμη για καταγγελία της συζύγου του, σε βάρος Φιλιππίδη

 

Οι απαντήσεις βόμβα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη την ώρα της αποκάλυψης για καταγγελία της συζύγου του σε βάρος του Φιλιππίδη. «Ένας καλός καλλιτέχνης δε σημαίνει ότι είναι καλός άνθρωπος» «Σέβομαι τα ιερά, πριν γίνουν τέρατα».
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τον πολύ γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Συγκεκριμένα οι τρεις γυναίκες κατήγγειλαν τον συνάδελφό τους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς και εργασιακό εκφοβισμό ζητώντας την άμεση  διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την ώρα λοιπόν που η είδηση αυτή έβλεπε το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης προχώρησε σε μια ανάρτηση – βόμβα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο έγραψε «Boom» και ακριβώς δίπλα έβαλε τρεις βόμβες έτοιμες να σκάσουν.

Οι διαδοχικές αναρτήσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Από τις αναρτήσεις του ηθοποιού φαίνεται πως γνώριζε τόσο για τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός του όσο όμως και για τον χρόνο που εκείνη, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα προχωρούσαν σε καταγγελία, αφού οι αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Instagram είναι γεμάτες μηνύματα από το βράδυ της Τετάρτης.

Ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο Instagram

«Νέμεση (θηλυκό) η τιμωρία που επιβάλλεται από μία ανώτερη δύναμη σε όποιον παραβαίνει τους ηθικούς νόμους ή είναι αλαζόνας υπερβαίνοντας τα ηθικά όρια», έγραψε στο πρώτο του Insta Story.

Ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο Instagram

Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος Μπορδούμης αναδημοσίευσε το λογοπαίγνιο του συναδέλφου του Πάνου Βλάχου, όπου έγραφε: «Σέβομαι τα ιερά, πριν γίνουν τέρατα».

​Ο ηθοποιός επανήλθε στα stories, γράφοντας: «Δεν είναι η ώρα να… κάτσουμε φρόνιμα… κάποιοι άλλοι πρέπει να κάτσουν φρόνιμα». Φαίνεται πως η ανάρτηση αυτή απαντούσε και σε δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος καλούσε τους συναδέλφους «να καθίσουν φρόνιμα», παραπέμποντας τις διενέξεις στη Δικαιοσύνη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες τοποθετείται χωρίς φόβο και πάθος για όλα όσα γίνονται στον χώρο του θεάτρου, θέλησε να στείλει και ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης και στήριξης στη γυναίκα της ζωής του και μάνα του παιδιού του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της Λένας Δροσάκη στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram και έγραψε:

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».

Δες την ανάρτηση:

​Απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ κάθισε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος μίλησε για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες περιγράφοντας και τη δική του εμπειρία παρενόχλησης από έναν καθηγητή του.

«Συνάντησα έναν σκηνοθέτη που μου πρότεινε να κάνουμε ιδιαίτερα. Για μένα αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος…. Αυτή η σχέση σιγά σιγά μου φαινόταν ότι κάτι άλλο συνέβαινε, κάτι έβλεπα, κάτι ένιωθα. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του μαθήματος, διαπίστωνα ότι κάτι αλλού το πήγαινε. Κάπου προς το ερωτικό, μέσα από το μάθημα. Άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Αντέδρασα υποσεινίδητα. Μου βγήκε μια ναυτία. Αντέδρασα. Κατάλαβα ότι κάτι άλλο ήθελε και ότι κάτι άλλο αποζητούσε από τη σχέση δασκάλου- μαθητή” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε,  “Εκεί τα έχασα, δεν ήξερα πως να το επικοινωνήσω. Μίλησα με μια φίλη από τη σχολή. Προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος, μήπως έφταιξα.. Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να τα παρατήσω… Αυτή η σχέση δεν αποκαταστάθηκε…. Πέρασαν χρόνια και κάποια στιγμή ξαναβρεθήκαμε και μου ζήτησε συγγνώμη… Ο άνθρωπος αυτός σήμερα είναι αρκετά μεγάλος και δε ζει πλέον στην Ελλάδα»

«Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη βίας. Ένας καλός καλλιτέχνης δε σημαίνει ότι είναι καλός άνθρωπος», ανέφερε σε άλλο σημείο  της συνέντευξής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξηγώντας τα όρια που πρέπει να μπαίνουν κάποιες φορές και το τι είναι επιτρεπτό να ζητηθεί ή όχι από έναν σκηνοθέτη σε μια οντισιόν.

Όσο για το αν αυτά που βλέπουμε να αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες είναι όλη η αλήθεια ή υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν γνωρίζουμε απάντησε, «Τα περιστατικά που ακούω σε μένα είναι πολύ γνωστά είτε γιατί μου τα έχουν διηγηθεί είτε γιατί τα έχω ακούσει… Κάπως ήρθαν τώρα τα πράγματα για να γίνει ένα restart. Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εξουσία, παρενόχληση, λεκτική βία… Δεν έχουμε δει πολλά, έχουμε δει λίγα με βάση αυτά που έχω δει εγώ…. Είναι δύσκολο γιατί θα ακουστούν και περιστατικά που είναι στα όρια του αστείου. Είναι λεπτές οι γραμμές και ευαίσθητες…. Η δήλωση της Βάνας Μπάρμπα και του Δημήτρη Σταρόβα είναι ατυχής. Έχουμε να κάνουμε με ένα καθεστώς. Είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα καθεστώς» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν