Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νεκρή η Dj Sophie σε ατύχημα! Γλίστρησε θαυμάζοντας την πανσέληνο στην Αθήνα

  31/01/2021 10:51
Νεκρή η Dj Sophie σε ατύχημα! Γλίστρησε θαυμάζοντας την πανσέληνο στην Αθήνα

Νεκρή η Dj Sophie σε ατύχημα! Γλίστρησε θαυμάζοντας την πανσέληνο στην Αθήνα

  31/01/2021 10:51

Η 34χρονη μουσικός θεωρούνταν εμβληματική μορφή της ηλεκτρονικής μορφής, παραγωγός και DJ! H SOPHIE πέθανε τα ξημερώματα στην Αθήνα που ζούσε το τελευταίο διάστημα. To μήνυμα του Sam Smith

Σε ηλικία 34 ετών πέθανε η τρανς μουσικός Sophie, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα.

Εμβληματική μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής, παραγωγός και DJ από τη Σκωτία, η Sophie πέθανε μετά από δυστύχημα, που είχε όταν γλίστρησε, θαυμάζοντας την πανσέληνο.

Ο θάνατος της 34χρονης μουσικού ανακοινώθηκε από μέλος της ομάδας της.

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η μουσικός και παραγωγός, SOPHIE πέθανε σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός και η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της. Επίσης, θα παρακαλούσαμε λίγο σεβασμό από τους θαυμαστές της και να αντιμετωπίσουν με ευαισθησία τα νέα του θανάτου της», ανέφερε.

«Η SOPHIE ήταν πρωτοπόρος του νέου ήχου, ενώ θεωρούνταν μία από τις πιο επιδραστικές μουσικούς της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο για τις ευφυείς παραγωγές της και τη δημιουργικότητά της. «Ήταν ένα σύμβολο απελευθέρωσης», έγραφε η ανακοίνωση.

Η οικογένειά της, σε ξεχωριστή δήλωση, ευχαρίστησε για τη στήριξη και ανέφερε: «Τραγικά η όμορφη SOPHIE μας πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Πιστή στην πνευματικότητά της είχε σκαρφαλώσει για να θαυμάσει την πανσέληνο, γλίστρησε και έπεσε. Θα βρίσκεται πάντα εδώ μαζί μας».

Ο γνωστός τραγουδιστής Sam Smith, βραβευμένος με Γκράμι και ερμηνευτής του κομματιού «Writing's on the Wall» για την ταινία Bond, «Spectre» έγραψε στο #Twitter: «Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο. Έναν οραματιστή και είδωλο για τη γενιά μας. Το φως σου θα συνεχίσει να εμπνέει πολλές επόμενες γενιές».

http://

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας