Σταρόβας & Πολίτη για Σπυρόπουλο: «Δεν μπορεί, άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…»

 

Το μήνυμα αγάπης της Πολίτη για τον σύντροφό της, Σπυρόπουλο: «Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση προέβη, η Χριστίνα Πολίτη το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή κοσμικογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη στήριξή της στον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο.  
 
«Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook η Χριστίνα Πολίτη. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες μετά η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν για παρενόχληση τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμη επίσημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη:

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά κατά του φίλου του και ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εξέφρασε τη δική του άποψη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δεν έχω μιλήσει καν με τον Κώστα Σπυρόπουλο και η πρώτη στάση μου ήταν να μην μιλήσω αλλά επειδή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι κρύβεται κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον, είπα να πω την άποψή μου. Πληροφορήθηκα τις καταγγελίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει. Γνωρίζοντας τον Κώστα, έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, μην σας πω εκνευρίστηκα κιόλας, έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή… 

Όταν ένας άνθρωπος βάζει τη δουλειά του πίσω και τον εαυτό του προκειμένου να στηρίξει κάποιον άλλος, και οικονομικά να τους στηρίζει βάζοντας από την τσέπη του, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να τους στηρίζει κάνοντας το αντίθετο γι’ αυτό το λέω. Να σας πω κάτι που είναι και λίγο επικίνδυνο με ρίσκο να παρεξηγηθώ; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…

Ο Κώστας είναι ένας ωραίος άντρας έτσι, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, ήταν φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού… Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όλες αυτές οι καταγγελίες με όλο το σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και μεταφυσικές προεκτάσεις το έχω ζήσει και εγώ προσωπικά…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»