Zέτα Δούκα, Άριελ Κωνσταντινίδη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Καίτη Φίνου σε νέες δηλώσεις

 

Συγκλόνισαν άλλη μια φορά οι νέες δηλώσεις και αποκαλύψεις σχετικά με την σεξουαλική παρεν   όχληση την σωματική και λεκτική βία που βίωσαν. Η Zέτα Δούκα νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης. Βροχή νέων καταγγελιών! Η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κιμούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει η Ζέτα Δούκα σε όλους εκείνους που την στήριξαν στην απόφασή της να καταγγείλει δημόσια τη σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Closer» το 2008.

Η γνωστή ηθοποιός βρήκε τη δύναμη και έκανε την αρχή κερδίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων. Η κίνησή της όπλισε με θάρρος και άλλες συναδέλφους της.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρετε! Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πίστη σ αυτό που έκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Είμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές! Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό! Αναμένω κι εγώ μαζί με όλους , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!Βαθιά υπόκλιση», έγραψε η Ζέτα Δούκα στην ανάρτηση στο Instagram.

 Η Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο και αποκαλύπτει ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης. Στο πλευρό της Ζέτας Δούκας στέκονται πολλοί άνθρωποι μαζί και η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση που έγινε το επεισόδιο με τον Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, που προκάλεσε σοκ και αποκαλύψε ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει τον δρόμο που του αρμόζει, από μόνο του. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και πάντα στον δρόμο της αλήθειας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει και εκείνη για τις εφιαλτικές στιγμές που έχει ζήσει στην επαγγελματική της καριέρα. Σε συνέντευξή της στο «Pop Up», η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί πάνω στη σκηνή από γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό. Σε νέα συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο συμβάν, όταν ο γνωστός αυτός ηθοποιός τη φιλούσε καθημερινά πάνω στη σκηνή με καθόλου επαγγελματικό τρόπο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Και εγώ έχω κλειστεί στην τουαλέτα… Σε μια παράσταση κάθε μέρα μου έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση ο πρωταγωνιστής. Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, και αυτό το φιλί ήταν χυδαίο. Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους και επί σκηνής. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όλο μου το σώμα αντιστεκόταν και πάγωνε, με όλο μου το είναι έλεγα όχι. Ήταν πάνω στη σκηνή, δεν είχα διέξοδο. Πήγαινα στα παρασκήνια και έκλαιγα. Ο θυμός μου παραμένει με τους γύρω, με τραπέζια που υπήρχε ο παραγωγός και ο θεατρώνης και έβαζε το χέρι του και έπιανε… Μου έλεγαν είσαι τυχερή…» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

 
Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι μία από τις ηθοποιούς που έκαναν τη δική τους κατάθεση ψυχής, έλυσαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωθε τότε ενώ εξομολογήθηκε ότι αποχώρησε από την παράσταση μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα, μετά από ένα ξέσπασμα του ηθοποιού, μιας και δεν άντεχε άλλο ψυχολογικά.

Το πρωί της Πέμπτης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ξεκινούν να ακούγονται φωνές και ευτυχώς είναι πολλές. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την παράσταση. Πέρασα πολύ δύσκολα. Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι όλα στο μυαλό μου, ποτέ δεν τα είχα ξεχάσει αλλά ήταν σαν να βίωνα όλα αυτά που ένιωθα εκείνη την περίοδο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη βία, εγώ μπορώ να περιγράφω το τι βίωνα εγώ. Μου είναι πολύ δύσκολο.

Από χθες σκέφτομαι γιατί ένιωθα έτσι αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτά που γράφω στη δημοσίευσή μου στο Instagram είναι όλα όσα ένιωθα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μου αρκεί αυτή η κατάθεση ψυχής που έκανα γιατί με ελάφρυνε και μένα.

Εύχομαι αυτή η κίνηση να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν ή έχουν βιώσει παρόμοια συναισθήματα με μένα. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είχα φτάσε σε σημείο να είμαι άσχημα ψυχολογικά που έπαιρνα χάπια. Θα δω τις επόμενες ημέρες αν θα το προχωρήσω. Συζητάω με κάποια άτομα, θα δούμε πως θα πάει η ιστορία και θα έκτοτε θα πράξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

 
Μετά τη βροχή καταγγελιών για εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη, ακόμα μία ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της σήμερα στο «T-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο λόγος για τη Μπέττυ Νικολέση, η οποία συνεργάστηκε μαζί του στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ», και θέλησε σήμερα να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τι γινόταν στο παρασκήνιο του έργου.

«Στο έργο αυτό ήμασταν 30 ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πολύ νέα τότε, 27-28 χρόνια πίσω. Στον ίδιο θίασο υπήρχαν κι άλλοι τότε νέοι συνάδελφοι που σήμερα είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Στη διάρκεια των προβών και μέχρι να ξεκινήσουν οι παραστάσεις, εκτός από την τιμή που αισθανόμασταν, ήμασταν όλοι μας ερωτευμένοι και γοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη. Όλα αυτά άλλαξαν με την πρώτη παράσταση. Υπήρξε μια πλήρης ανατροπή. Τίποτα από αυτά που κάναμε στις πρόβες, δεν γινόταν στην παράσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αυτοσχεδίαζε. Καλό είναι να αυτοσχεδιάζεις, αλλά όχι σε βαθμό που ο άλλος να μην ξέρει τι να του απαντήσει. Όχι σε βαθμό του να σε πηγαίνει από την αρχή στο τέλος ξαφνικά και να χάνεις τα λόγια σου. Όχι σε βαθμό να σου χτυπάει το χέρι έτσι και να σου δίνει το ρυθμό μπροστά στον κόσμο, θεωρώντας σε άρυθμο. Να κάνει εκφράσεις μπροστά στον κόσμο γιατί εσύ τα έχανες και δεν ήξερες τι να απαντήσεις και να δείχνει στον κόσμο ότι είσαι ηλίθιος. Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους. Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση. Και ήταν και άντρες και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει μόνο γυναίκες», τονίζοντας πως ουσιαστικά ταπείνωνε τους συνεργάτες του σε κάθε παράσταση.

Η Μπέττυ Νικολέση μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν είχε συμβεί στην εν λόγω παράσταση κανένα περιστατικό σωματικής βίας αλλά όταν του έλεγαν τα παραπονά τους και του ζητούσαν το «γιατί λειτουργούσε έτσι», ο ίδιος αντιδρούσε με το να τους κόβει την επικοινωνία. «Είχα πάει στο καμαρίνι του και του είχα πει ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Παθαίνω πανικό. Την επόμενη ημέρα μου έκοψε την καλημέρα».

Η Καίτη Φίνου πήρε θέση για το θέμα της Ζέτας Δούκα και μαρτυράει στο «Ευτυχείτε» τον εφιάλτη που έζησε στα 15 της χρόνια με την απόπειρα βιασμού. Επίσης, ενθαρρύνει τον Γιάννη Πουλόπουλο για να μιλήσει για το δικό του περιστατικό bullying Που έχει δεχτεί λέγοντας πως δεν πρέπει να φοβάται.

Στην εκπομπή «Pop Up» βγήκε ζωντανά η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία μίλησε ανοικτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

«Η σεξουαλική παρενόχληση σε ακολουθεί για χρόνια στον επαγγελματικό σου χώρο. Δε θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες. Κι αν αυτή τη στιγμή αποκαλύψω ονόματα, θα μου γίνει αγωγή. Όπως ξέρετε η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει παγώσει τις δουλειές και δεν υπάρχουν οικονομικά αποθέματα. Είχα ένα έργο που είχα τα πνευματικά δικαιώματα εγώ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έκανα επαγγελματικές κρούσεις για να μπορέσω να βρω ανθρώπους να μπορέσω να το ανεβάσω. Τυχαίνει και γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε. Είμαστε, λοιπόν, στο ραντεβού και του δίνω το έργο να το διαβάσει και μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για να είναι δικό μου το έργο και ύστερα θα το ανεβάσουμε”. Εγώ σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτη και το κόβω μαχαίρι. Και του απάντησα με ειρωνικό γελάκι όχι. Και μου απάντησε πως αν δεν… δεν… Και σηκώθηκα και έφυγα. Κι αν αυτό ακούγεται σοκαριστικό, οι συνέπειες του όχι θα σας φανούν πολύ πιο χυδαίες…» είπε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»