Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μπήκε στο καμαρίνι & μου όρμησε... έρχεται να βγάλει φωτογραφία & απλώνει χέρι»

  26/01/2021 09:46
«Μπήκε στο καμαρίνι & μου όρμησε... έρχεται να βγάλει φωτογραφία & απλώνει χέρι»

«Μπήκε στο καμαρίνι & μου όρμησε... έρχεται να βγάλει φωτογραφία & απλώνει χέρι»

  26/01/2021 09:46

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Σάσα Μπάστα μιλώντας στην εφημερίδα «ON Time» και την Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης τόνισε ότι αυτό είναι πολ  ύ συνηθισμένο στον χώρο της νύχτας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια μάλιστα εξηγεί ότι πολλοί θαυμαστές μετά το τέλος του προγράμματος επισκέπτονται τους καλλιτέχνες για να φωτογραφηθούν μαζί τους, όμως ο σκοπός τους είναι άλλος τελικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές», λέει χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα. «Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους», σημειώνει.

Η Σάσα Μπάστα θυμάται το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα- και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

3808863130612504 ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ 2

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας