«Μου είχε βγει μια πικρία στον αέρα όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ»

 

Σε μια ειλικρινής εξομολόγηση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος…Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος των «Roomies», το απόγευμα του Σαββάτου, στο MEGA. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Νάντια Μπουλέ και διαχειρίστηκε λαθεμένα στον τηλεοπτικό αέρα την προσωπική του πικρία. Τι είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ένα αίσθημα δικαιοσύνης το οποίο είναι πολύ από τη μητέρα μου. Πολλές φορές έχω τσακωθεί για άλλους. Βγαίνω μπροστά για άλλους που δεν μου το ζήτησαν καν, από μόνος μου. Προσπαθώ να μην έχω εμμονές, πάντα να επιχειρηματολογώ και αν νιώσω ότι στεναχωρήθηκε κάποιος το παίρνω πίσω τρελά. Δηλαδή τηλεόραση κάνουμε, λέμε και μια αποψούλα».

«Έχω βγει δημόσια και έχω πει «συγνώμη, λάθος μου». Στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει, τότε που ήμασταν μαζί με τη Νάντια και είχαμε χωρίσει, μου είχε βγει μια πικρία στον αέρα και από τον αέρα πάλι είχα ζητήσει συγνώμη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Δεν είναι η καλύτερη μου να λέω μια αποψούλα για τα πάντα. Μου αναθέτουν αυτό και θέλω να το κάνω με το ίδιο πάθος».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα και στην πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξανά μαζί. Εγώ το ήξερα… Είμαστε φίλοι ούτως ή άλλως… Τώρα είναι σαν να με ρωτάτε ποιος χώρισε ποιον, δεν έχει σημασία αν το ήξερα. Ναι το ήξερα. Είπε και η Φαίη οκ, πολύ σημαντικό».

«Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ. Είναι το πρώτο ζευγάρι που έκαναν ισάξια εκπομπή ως παντρεμένοι και τώρα ως χωρισμένοι πάλι πολύ μπροστά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Roomies.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως «αλλάζει η ομάδα μπροστά από τις κάμερες τελείως! Οι πίσω καθόλου, δεν υπάρχει κάτι που θα αλλάξει. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα, τα υπόλοιπα πρέπει να τα πει το κανάλι γιατί αν δεν ανακοινωθούν από το κανάλι…».

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη νέα συνεργασία που θα έχει ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά όσο και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»