Η εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή... «Ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω κάνει στον εαυτό μου»

 

Πέννυ Μπαλτατζή και Θάλεια Ματίκα συναντήθηκαν στην εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης, «Σημείο Συνάντησης»  και προχώρησαν σε προσωπικές εξομολογήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Πέννυ Μπαλτζατζή αποκαλύπτει πως είχε τέσσερις αποβολές μέχρι να καταφέρει να γεννήσει τον γιο της, μοιράζεται αρκετές από τις δοκιμασίες που της έχει φέρει η ζωή και εξηγεί πως μπόρεσε να τις αντέξει, ενώ εμβαθύνει στο σκοτάδι με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη πολλές φορές στη ζωή της. Μιλάει, ακόμα, για την μετάβαση από την μπάντα με την οποία ξεκίνησε στην σόλο καριέρα της και πόσο δύσκολο της ήταν για εκείνη κάτι τέτοιο ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για το πως είναι η ζωή της σήμερα με ένα μωρό στο σπίτι.

Η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της μοιράζεται τις εμπειρίες της μετά από τόσα χρόνια στον χώρο του θεάματος, την τηλεόραση αλλά και το θέατρο. Θυμάται τα πρώτα της βήματα και τα εμπόδια που συνάντησε, πώς είναι να διδάσκει Υποκριτική, ενώ παραδέχεται πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει στη ζωή της τον Τάσο Ιορδανίδη, χωρίς την προτροπή του οποίου δεν θα είχε γίνει ποτέ μητέρα , αφού όλη της τη ζωή φοβόταν μια τέτοια ευθύνη.

Οι δύο αυτές γυναίκες διαθέτουν μία νεανική ορμή και συνάμα εμπειρία ζωής που καθηλώνει και προβληματίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει ανοικτήρι & μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου» Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή με την εξομολόγησή της! Η ψυχική ασθένεια της μητέρας της, ο θάνατος του αδελφού της και οι 4 αποβολές

 

Η Θάλεια Ματίκα εξομολογήθηκε πως ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν εκείνος που την προέτρεψε να κάνουν παιδιά, αφού εκείνη φοβόταν αυτή την ευθύνη, ενώ η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε στις άτυχες εγκυμοσύνες της.

«Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη ήμουν 6,5 μηνών, έκανα διακοπή. Έκανα γέννα γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, έπρεπε να κάνω απλά ενεσούλες για την θρομβοφιλία μου και that’s it. Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει.

Αν γνώριζα το θέμα της θρομβοφιλίας μου… Είναι πολύ σημαντική η κληρονομικότητα. Έμεινα έγκυος με τη μία, με το που παντρεύτηκα ο άντρας μου δεν με ρώτησε, μου είπε θα κάνουμε παιδί. Δεν είναι πολύ γλυκό;», μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

 

Η μουσικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν η μπάντα της «Penny and the Swingin’» διαλύθηκε. Μπορεί να συνέχισαν να τραγουδούν για περίπου έναν χρόνο, ωστόσο αυτό επηρέασε τη ψυχολογία της.

«Πόνεσα πάρα πολύ. Πένθησα πάνω από έναν χρόνο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αποδεχτώ ότι παράτησαν το πρώτο μου “παιδάκι”, το πρώτο μου δημιούργημα, μια ομάδα που είχε περάσει διά πυρός και σιδήρου και είχε μείνει βασικός μόνο ο κιθαρίστας με τον οποίο δημιουργήθηκε και σχέση. Άλλο βασικό και δύσκολο κεφάλαιο. Έπρεπε να είμαστε παντού μαζί, να υπάρχει συνεργασία. Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και φυσικά χωρίσαμε. Παίζαμε χωρισμένοι έναν χρόνο το οποίο είναι ό,τι πιο σκληρό έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν ξέρω γιατί το έκανα. Όταν χωρίσαμε η φοβία του ήταν μη φύγει από τη μπάντα» εξομολογήθηκε.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Θ. Ματίκα: Το λαχείο της ζωής ονομάζεται συντροφικότητα 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»