Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εξοργισμένος ο Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά!

  07/01/2021 08:07
Εξοργισμένος ο Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά!

Εξοργισμένος ο Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά!

  07/01/2021 08:07
 

«Μόλις πας σπίτι κάνε με unfollow να έχει η Φαίη να παίξει κάτι αύριο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην… Μπαλού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξοργίστηκε. «H' τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο «Πρωινό» πρόβαλλαν το συγκεκριμένο βίντεο από το «Καλό μεσημεράκι» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το ότι έγινε στην εκπομπή σημαίνει ή ότι τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σηκώθηκε από την καρέκλα του.

Λίγο αργότερα και αφού επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Περιμένω τη νέα έκρηξη του Ουγγαρέζου, σε κάθε break έχουμε μία» και εκεί ο Ουγγαρέζος ξέσπασε γι’ άλλη μία φορά.

«Θέλετε εσείς εδώ να τα βρίσκουμε όλα ωραία και όμορφα. Όποτε λέμε για τον ΣΚΑΙ να πετάγεσαι εσύ και να βρίζεις… Και να δεχόμαστε τώρα το Μουτσινά να μας τη λέει ότι εμείς βγάλαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε. Μετά μου βγάζετε τον άλλον τον Ασημακόπουλο που πήγε και αγόρασε κοιλιακούς και μου το βγάζετε φυσιολογικό… Και είδαμε και τον Βασάλο που ήταν φέτες και κάθε πέντε μέτρα έπεφτε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας