Ξεσαλώνει το #Twitter... Τα ζευγάρια που θέλει να δει να μονιάζουν!

 

Η κοινή εμφάνιση επί σκηνής, αλλά και το φιλί στο στόμα για… καληνύχτα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή έβαλαν πραγματικά φωτιά στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά τις πρώτες αναρτήσεις που στην ουσία αναπαρήγαγαν τα στιγμιότυπα της βραδιάς, η οποία και έβαλε τέλος σε μια φημολογούμενη (υπαρκτή ή όχι) κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες που κρατά από τα τέλη του ‘90, οι χρήστες δημιούργησαν ένα απίθανο Challenge.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σκέφτηκαν λοιπόν οι χρήστες του Twitter, πως αφού ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να συμφιλιώσει την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, ίσως είναι ικανός να «θάψει το τσεκούρι του πολέμου» για πολλά ακόμη ντουέτα. Άλλα από την showbiz, αλλά στη σφαίρα της φαντασίας των παλιών και αγαπημένων ελληνικών σειρά και άλλα από την πολιτική σκηνή.

Το retweet της Κοκκίνου για συμφιλίωση με τους Γαρμπή-Σχοινά

Τον χορό των αναρτήσεων που έκαναν trend το hashtag #koklonischallenge άνοιξε κατά κάποιο τρόπο η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια έκανε retweet το post ενός χρήστη που πρότεινε το νέο τρίο συμφιλίωσης του ελληνικού πενταγράμμου. 

Μια μουσική σύμπραξη της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου. «Το επόμενο Challenge του Κοκλώνη» έγραψε ο χρήστης αναρτώντας μια φωτογραφία των τριών καλλιτεχνών, με την Έλλη Κοκκίνου να «λύνεται» στα γέλια.

 

Για όσους ίσως δεν θυμούνται, η ιστορία θέλει τον Διονύση Σχοινά να διατηρεί δεσμό με την Έλλη Κόκκινου, όταν έκανε πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση στην Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια του «Μωρό μου σόρι» πληροφορήθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής τον γάμο του μέχρι πρότινος αγαπημένου του από την τηλεόραση.

Τα ντουέτα που ζητούν… συμφιλίωση μετά της Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή
Το hashtag δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει και οι χρήστες έβαλαν πραγματικά όλη τους τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο… σπαρταριστά ντουέτα που πραγματικά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συμφιλιώνονται μουσικά (ή και… υπκριτικά).

 

Άσπα Τσίνα και Φωτεινή από το Fame Story

 

 

Η πίτσα… με το σουβλάκι

 

 

Η Μαρία Χοακίνα και ο Σιρίλο τα δύο παιδάκια από την σειρά των παιδικών χρόνων, απευθείας από το Μεξικό, το «Καρουζέλ»

 

 

Ο Ποπάι και ο αιώνιος εχθρός του, που ήθελε την Όλιβ δική του, ο Μπρούτο

Και πάλι σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, κάποιος θέλησε να συμφιλιώσει το Κογιότ με το «Μπιπ-Μπιπ».

 

 

Η Ξένια και η Ελπίδα (κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου και Ευδοκία Ρουμελιώτη) από την σειρά του MEGA «Η Ζωή της Άλλης»

 

 

Τηλεοπτικοί και αυτοί οι χαρακτήρες, από την σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μια συμφιλίωση Μυρσίνης Σεβαστού και Ελένης Σταμίρη μοιάζει πάντως απίθανη.

 

 

Κάποιος θυμήθηκε την ασυνήθιστη, αλλά με έναν περίεργο τρόπο κλασική, σχέση πεθεράς νύφης από τους Δύο Ξένους, με τις βιτριολικές ατάκες της Ντένης Μαρκοράς στην σύντροφο του γιου της, Μίνα.

 

 

Σε πιο πρόσφατες τηλεοπτικές κόντρες, κάποιοι θέλησαν να δουν σε ντουέτο (!) την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τη Σοφία Δανέζη από το Big Brother.

 

 

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για τις σχέσεις των διασκεδαστών του κόσμου (World Party) Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Μαυρίδη.

 

 

Παραμένοντας στη μουσική, κάποιοι θυμήθηκαν τον αλησμόνητο εκείνον τελικό Eurovision, όπου η Πέγκυ Ζήνα διαμαρτυρήθηκε έντονα για το televoting. Πάντως εδώ που τα λέμε, αν γνώριζε τη συνέχεια, ο Μιχάλης Ρακιτζής, πολύ άνετα θα παραχωρούσε τη θέση του στην τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό το 2002.

 

 

Υπήρξαν κι εκείνοι που ζήτησαν να «ενωθεί» το Πάσχα με τα Χριστούγεννα. Αν και με τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό και οι δύο εορταστικές περίοδοι μοιάζουν!!

 

 

Άλλοι πάλι πρότειναν μια διεθνή καριέρα για τον παρουσιαστή του J2US… να βρει έναν τρόπο να βγάλει μαζί στον αέρα τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά